0.7 C
Budapest
2023. december. 10. vasárnap

4 éves kisfiú maradt félárván: Egyszer már túlélt egy horrorbalesetet a Pilisvörösváron meghalt családanya

Dátum:

Megosztás:

Majd két hétig küzdött az életéért a mindössze 27 éves lány, de szervezete végül feladta a harcot. 2017-ben is volt egy súlyos motorbalesete, akkor is ő volt a vétlen fél…

Első, hat évvel ezelőtti súlyos motorbalesetét túlélte, majd miután felépült, vissza is ült kétkerekűjére. Idén szeptember 11-én, akkor már csak utasként, újra súlyos motorbalesetet szenvedett Barbara, akit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A 27 éves fiatal nő majd két hétig harcolt az életéért, ezt a csatát azonban nem nyerte meg. Barbi családtagjai, barátai teljesen összetörtek, de a lányt nem ismerőket is mélyen megérintették a történtek.

Barbi még csak 27 éves volt, amikor egy felelőtlen autós elvette az életét Fotó: Olvasói

Nem adták meg neki az elsőbbséget

2017. augusztusában a 11-es úton egy 65 éves etyeki férfi nem adott elsőbbséget a főúton tőle balról motorral érkező Barbarának és elé kanyarodott. A lány motorjával az autónak ütközött és súlyosan megsérült. Eltört a bokája, szalagjai húzódtak meg, a lábába csavarokat kapott, de a kezét is műtötték. A lány azonban nem adta fel, és miután meggyógyult, visszaült motorjára.

Egy előzésből lett a frontális baleset

2023. szeptember 10-én Barbara 24 éves fiú testvérével motorozott, hátul utasként. Pilisvörösvár közelében egy 49 éves helybéli férfi egy vele azonos irányba haladó kerékpáros előzésébe kezdett, a manővert azonban nem tudta kivitelezni, áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött Barbaráék szabályosan haladó motorjával. A borzalmas balesetben Barbara és öccse is súlyos sérüléseket szenvedett, a lányt életveszélyes állapotban szállították kórházba. A vétlen nő majdnem két hétig harcolt a kórházban az életéért, de szervezete végül feladta a harcot. Egy súlyos balesetet túlélt, a másodikban azonban elvesztette a csatát.

Ezt is olvasd el!

Négyéves kisfiú maradt félárván a pilisvörösvári horrorbaleset után

„Ismét elhunyt egy vétlen, motoron ülő fiatal lány, egy szabálytalan, záróvonalat átlépő autós miatt. Barbit ismertem. 2017-ben írt rám egy motoros balesetét követően, amikor egy szabálytalan autós okozott neki súlyos sérülést. 2023 09.11-én az öccsével indultak útnak motorral, Barbi utasként. Egy autós egy bringás kikerülése miatt egy bukkanón a záróvonalat átlépve a saját sávjukban ütötte el őket. Barbi szeptember 23-án meghalt, 27 évesen. Nem csak motoros volt, hanem lelkes autós is. A szeptember 30-i visegrádi vonulás szóljon az Ő emlékéről is. Őszinte részvétem a családnak! Ég veled Barbi!” – írta a Dodor nevű motoros oldal alapítója, Fodor Donát.

Borzalmas a közlekedési morál

Nem véletlenül érintette meg az eset ennyire a Barbarát nem ismerő motorosokat is. Egy fiatal lány, akinek életében kétszer volt súlyos balesete azért, mert egy autós figyelmetlen volt, vagy éppen egy sima előzésre is alkalmatlan. Ráadásul sajnos nem is az első, és nem is az utolsó alkalom, hogy egy motoros vétlenül hal meg az utakon. „Nem éri meg motorozni ebben az országban! Sok a fegyelmezetlen autós!” – írta egy másik motoros az eset kapcsán. „Ezt nem tudom elhinni. Barbi egy fantasztikus lány volt!” – írta a lány egy ismerőse.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Az orális szex növelheti a szájrák esélyét (18+)

Megdöbbentő tanulmány látott napvilágot az orális szex és a rák összefüggésben. Amerikai kutatók szerint az orális szex és a rák összefüggésben...

Pankotai Lili szánalmas interjúja a köznevelésért felelős államititkárral, Maruzsa Zoltánnal – videó

Maruzsa Zoltán ellátogatott a Fiatalok és médiatudatosság konferenciára. A rendezvény után Pankotai Lili aktivista egy rögtönzött interjún kapta...

Szinte az egész országra kiadták a vészjelzést, mutatjuk, hol a legrosszabb a helyzet

Elsősorban az autóba ülőknek jelent rossz hírt a mai időjárás, de nagy valószínűséggel senki sem fog különösképpen örülni....

Szánalmasan próbálkozik Zelenszkij, Buenos Airesbe repült Orbán Viktor után

Zelenszkij ukrán elnök a nemzetközi politikában egészen ritkán látható szánalmas módon próbálkozik, hogy valahogy megpróbálja rávenni Orbán Viktor...