0.4 C
Budapest
2023. november. 29. szerda

62 gyerek állítja: UFO szállt le az iskola udvarán

Dátum:

Megosztás:

Hihetetlen módon összesen 62 gyerek állítja, hogy látott egy UFO-t leszállni az iskolája előtt. Ezzel minden idők egyik legmeggyőzőbb tömeges észleléséről számoltak be, amit még a Netflix is feldolgozott dokumentumfilmjébe. 

ufo
Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

A hat és tizenkét év közötti zimbabawei iskola tanulói egyöntetűen azt állítják, hogy láttak egy repülőcsészealjat landolni, majd az ezüst korongból egy lényt kiszállni. Sokan ezt az 1994-es találkozást tartják a 20. század legjelentősebb eseményének, különösen a szemtanúk nagy száma miatt. Majdnem 30 évvel később a ma már felnőtt diákok közül sokan még mindig kitartanak rendkívüli állításaik mellett.

A zimbabwei gyerekek, akik mára felnőttek, hátborzongató interjúkat adtak, amelyekben arról beszélnek, hogy mit láttak aznap. Sőt akkoriban még rajzókat is készítettek az esetről, és mindannyian nagy fekete szemű, földönkívülieknek látszó és korong alakú, lebegő tárgyakat vetettek papírra. 

Emma, az Ariel iskola egykori diákja így emlékezett vissza a látottakra: „A reggeli szünetben voltunk. Hatodikos voltam. A tanárok elmentek egy gyors tantestületi értekezletre, így Salma és én valahogyan azon a tiltott területen bolyongtunk. És emlékszem, hogy egy erős fényt láttunk, nagyon közel, közvetlenül a fű felett. Salma és én is azt kérdeztük: „Ó, mi az? Salma szerint a fény eltűnt és újra megjelent, mintha a szemük megtréfálta volna őket.”

Videó

Ezután Emma és Salma is felidézi, hogy egy „lényt” látott, amely előttük állt az iskola udvarán, alig néhány méterre tőlük.

„Egyértelműen nem lehetett félreérteni, hogy mit láttunk. Nagyon nagy feje volt, ovális… hegyes állal” – tette hozzá Salma barátnője történetéhez, majd elmondták: mindketten emlékeznek arra, hogy a lény fekete ruhát viselt. 

Utóbbiról több diák is beszámolt, valamint arról is, hogy a lény telepatikus után kommunikált velük – írja a The Sun. 

Videó

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...

Egyenlőre gyógyíthatatlan, gyulladásos betegség terjed Magyarországon, sok a beteg gyerek is

Az elmúlt húsz évben drasztikusan emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedők száma. Hazánkban mintegy 60 ezer beteget tartanak...

Életben lévő magyar túszról érkezett információ az izraeli hatóságoktól – videó

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, ami szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van...

Az Atlético Madrid, a Lazio, a Dortmund és a Barcelona is továbbjutott

A Manchester City kétgólos hátrányból fordítva biztosította csoportelsőségét, korábban továbbjutott már abból a csoportból az RB Leipzig is....