2.9 C
Budapest
2023. december. 11. hétfő

A 65 éves Andie MacDowell ráncokkal és ősz hajjal is gyönyörű: sztárok, akik nemet mondtak a plasztikára

Dátum:

Megosztás:

Olyan női sztárokat mutatunk, akik a plasztikaellenes tábort erősítik.

cover

Bár a plasztika elég elterjedt Hollywoodban, vannak hírességek, akik hallani sem akarnak arról, hogy átalakíttassanak valamit a testükön, sőt, büszkén vállalják ráncaikat, köztük van Andie MacDowell is, aki 2021-ben azzal döbbentette meg a rajongóit, hogy egy életre lemondott a hajfestésről, és ma már büszkén viseli ősz tincseit.

Plasztikaellenes sztárok

MaxDowell sosem esett át semmilyen plasztikai műtéten, sőt 2021-ben az NPR-nek adott interjújában azt mondta, manapság sokkal gyönyörűbbnek érzi magát, mint fiatalon.

51641223 d749d14eb3e3a9c01c409d8b4c320952 wm
Andie MacDowell a természetesség híve., Szerző: Laci Patricia, Fotó: Getty Images Hungary

Bevallotta, amikor negyvenéves lett, a környezetében többen arról faggatták, nem zavarja-e a kora, és nem tart-e attól, hogy soha többé nem kap állást Hollywoodban az életkora miatt.

– A legőrültebb dolgokat mondták nekem, amikor betöltöttem a negyvenet. Egyszer egy újságíró megkérdezte tőlem, milyen érzés idősebbnek lenni, és elveszíteni a szépségem. El sem hittem, hogy mi hagyta el a száját. Az volt a válaszom, nem érzem, hogy elveszíteném a szépségem, szimplán csak másképp élem azt már meg. Fejlődünk és öregszünk, ez a folyamat része – magyarázta hozzátéve, hogy ilyen jellegű kérdéseket a férfiak sosem kapnak érdekes módon.

2018-ban a Vogue-nak nyilatkozott arról, hogy nem akarja fiatalabbnak mutatni magát, ezért nem akar kés alá feküdni.

– Az élet egy utazás, és nem mehetsz vissza az időben. Nem akarom tettetni azt, ami nem vagyok, és sosem szégyelltem a koromat sem. Pozitívan akarok hozzáállni a dolgokhoz, és úgy érzem, az életem minden egyes szakaszában jó helyen vagyok.

Nem Andie MacDowell az egyetlen híresség, aki büszkén vállalja a korát, és nem hajlandó fiatalító beavatkozások alá vetni magát. Képes összeállításunkban olyan sztárokat mutatunk, akik a plasztika ellen vannak.

51641225 11160e7bb18e1fd704d45aa1db5c805d wm
A 78 éves Helen Mirren sem csináltatott meg magán semmit, 2020-ban így nyilatkozott: „Nyilvánvalóan igyekszem olyan jól kinézni, amennyire csak tudok, és szeretnék húsz évvel fiatalabbnak kinézni. De nem nézek úgy ki, és soha nem is fogok.”
Szerző: Laci Patricia, Fotó: Getty Images Hungary
51641241 1d41215205a987d1f9d0988505582f03 wm
A 64 éves Emma Thompson nem érti, sokan miért plasztikáztatnak, a kollektív pszichózis egyik formájaként tekint ezekre az eljárásokra.
Szerző:Laci Patricia, Fotó: Getty Images Hungary
51641243 c74c5325a4b1f2b7386af282c0c57ebe wm
Az idén 65. szülinapját ünneplő Jamie Lee Curtis is lebeszélne mindenkit a plasztikáról, egyszer így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: „Ha egyszer elcseszed az arcod, már nem tudod azt visszacsinálni.”
Szerző:Laci Patricia, Fotó: Getty Images Hungary
51641331 6e42188baed9bb1ca7436685434a8668 wm
A 65 éves Sharon Stone-t bár nem zavarja, ha valaki plasztikáztat, azonban nem tartja normálisnak, hogy ilyen módon újrakreálja magát az ember. Szerző:Laci Patricia, Fotó: Getty Images Hungary

Képek: Getty Images Hungary

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Autósok, figyelem: átfogó ellenőrzést kezd a rendőrség

Célkeresztben a sofőrök, de aki nem él tudatmódosító szerekkel, annak nincs félnivalója. Országos akciót tart a rendőrség jövő héten...

Amerika-szakértő: Donald Trump előnye akkora, hogy vitázni sem áll le kihívóival

Az Egyesült Államok készül a következő választásokra: a republikánus oldalon utoljára vitáztak a jelöltek, Donald Trump viszont nem...

Vlagyimir Putyin szerint egész Ukrajnának nincs jövője

Ukrajna nem állít elő semmit, ezért nincs jövője, Oroszországnak pedig van - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök...

A Volán-sztrájk hétfői napja fog nagyot szólni a szakszervezet szerint

Vasárnap kezdődött a kétnapos tiltakozás. Közzétették, melyik régióban milyen arányban csatlakoztak a sztrájkhoz a dolgozók. December 10-re és 11-re...