18.4 C
Budapest
2023. szeptember. 22. péntek

A kommentelőknek feltűnt, hogy Berki özvegye teljesen megváltoztatta a külsejét, megnagyobbítatta melleit, azonnal kritika-cunamit zúdítottak rá..

Dátum:

Megosztás:

Vitathatatlan, hogy Berki Mazsi teljesen megváltozott férje, Berki Krisztián  2022-ben bekövetkezett tragikus halála után, ám a rajongók szerint az új párra találó anyuka olyan, mintha menekülne önmagától.

Berki Mazsi
Berki Mazsi teljesen átalakult / Fotó: Máté Krisztián

Az elmúlt hónapokban Mazsi megnagyobbítatta a mellét, többször is ajakfeltöltésen esett át és a haja is teljesen más lett, annak ellenére, hogy Berki mellett maga volt a természetesség megtestesítője, alig sminkelte magát.

Elszabadultak az indulatok

A fiatal anyuka legutóbb mindössze arról szeretett volna beszámolni az Instagramon, hogy ismét hajszínt váltott, ám az internet népének valami egészen más dolog tűnt fel. Nevezetesen az, hogy Mazsinak már a szemöldöke sem a régi!

„Ez a haj ezzel a szemöldökkel gyakorlatilag plusz tíz év.”

„Ez a hajszín rettentően öregít téged.”

„Eddig volt egy sajátos karaktered, ami most kezd megkopni és tucattá válni.”

„Ezerszer jobb a barna. Ez fura, de öregít valóban. Szemöldök is kicsit túl van tolva, ha ez segít.”

„Ez nem is te vagy.”

Ilyen és ehhez hasonló hozzászólások árasztották el Mazsi legújabb fotóját, amit ide kattintva tudsz megnézni.

Új szerelmének akar megfelelni?

Az már tudható, hogy Mazsi nem olyan sokkal Berki Krisztián halálát követően összejött egy tehetős vidéki üzletemberrelZoltánnal, aki nem mellesleg Berki egyik barátja volt.

„Együtt lakunk a párommal és a kislányával, és igazán hálás vagyok, hogy Zoli gondoskodik rólunk, és szeret bennünket. Annak is örülök, hogy van még valaki, aki Emmát testvérként szereti”

– mesélte nemrég a hot! magazinnak Mazsi, aki egy pillanatig sem bánta meg, hogy a fővárosból Székesfehérvárra tette át a székhelyét.

Forrás nyomás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A fájó izmokat is kezelhetjük fahéjjal, levendula-illóolajjal és kurkumával

Nincs is annál rosszabb, amikor reggel már úgy kelünk ki az ágyból, hogy fájnak az izmaink. A fájó izomzatnak...

A magyarok bő kétharmada maradni akar az Unióban és bevezetné az eurót

Ha ma lenne a népszavazás, akkor a magyarok több mint kétharmada voksolna az unióban maradás és az euro...

Leállnak a lengyel fegyverszállítások a gabonavita miatt

Varsó mindeddig Ukrajna egyik legfőbb támogatója volt, de a közelgő választás felülírja a korábbi álláspontot - írja a...

Varga, Matolcsy, Bod egy asztalnál – borul a forint, szakad az OTP

A 61. Közgazdász-vándorgyűlésen folytat kerekasztal-beszélgetést a fiskális és monetáris politika jelenlegi és múltbéli vezetése - írja a vg.hu Egy asztalhoz...