-0.7 C
Budapest
2023. november. 29. szerda

A legnagyobb ajándék: Ivancsics Ilona 9 év után visszakapta a fiát

Dátum:

Megosztás:

Élete egyik legboldogabb születésnapját ünnepli Ivancsics Ilona. Egyetlen gyermeke, Bence ugyanis kilenc év után épp akkor költözött haza külföldről, amikor a színésznő 63 éves lett.

Ilona úgy érzi, ezzel minden a helyére került az életében, és végleg maga mögött hagyhatja az elmúlt két év nehézségeit, fájdalmait.

– Hatalmas meglepetés volt, amikor a fiam nemrég bejelentette, hogy visszaköltözik Magyarországra. A hétvégén jött haza, ez egy igazi születésnapi ajándék számomra – újságolta boldogan a Blikknek a Ivancsics Ilona.

A Szomszédok Vágási Jutkáját alakító színésznő fia, Csernák Bence kilenc évvel ezelőtt hagyta el az országot, hogy fotósként dolgozzon külföldön. Élt Angliában, majd Barcelonában, ahol a legnagyobb divatcégeknek készített képeket. Ma már, 33 évesen, szabadúszó, és bár továbbra is szívesen vállal külföldi munkákat, a bázisa ezentúl Budapesten lesz.

opera pillanatfelvetel 2023 10 04 054548 www.blikk .hu

Ilona a fiával, Bencével, aki Angliá­ban és Spanyolországban komoly karriert futott be fotósként

– Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy ismét ilyen közel lesz hozzám. Az elmúlt napok azzal teltek, hogy segítettem neki pakolni, berendezkedni a lakásába, illetve együtt ebédeltünk. Nagyon szeretek főzni, de amíg egyedül voltam, nemigen volt hozzá kedvem, most viszont lesz végre kire – nevetett fel a színésznő. – A születésnapomat is együtt töltöttük, elmentünk a városba ebédelni. Korábban előfordult, hogy Bence nem tudott hazajönni az ünnepekre sem, de most végre itthon lesz velem.

Ilona ugyanakkor nem bánja, hogy a gyermeke annak idején külföldön próbált szerencsét. Szerinte jót tett Bencének ez az időszak, mert – amellett, hogy önálló lett – komoly szakmai tapasztalatot szerzett.

– Emberileg is sokat formálódott kint. Igazán udvarias, jól nevelt, segítőkész fiatalember lett belőle, akire mérhetetlenül büszke vagyok. Ugyanakkor azt gondolom, neki is szüksége volt arra, hogy hazatérjen. Itt vannak a gyökerei, és kell neki egy biztos hely, ahol fel tudja építeni az életét és idővel meg tud állapodni.

De nemcsak a fia hazatérése miatt volt igazán boldog a színésznő születésnapja, hanem azért is, mert úgy érzi, mostanra túltette magát az elmúlt két év történésein. Mint ismert, Ilona tizenöt év után szakított a párjával, majd fel kellett számolnia az anyagi okok miatt ellehetetlenült szentendrei színtársulatát. Már a korábban árult kellékeket és díszleteket is sikerült továbbadnia egy színháznak.

– Nincs gondom a korommal, mert az gondolom, letagadhatok néhány évet, ezért nem zavar az idő múlása. Lelkileg megviselt az elmúlt két év, de sikerült felállnom és újjászületnem,s most jutottam el oda, hogy ismét jól vagyok, jól érzem magam a bőrömben. Nem kell már szoronganom, aggódnom, minden a helyére került, és – mondhatni – egy új Ilona lettem.

A színésznő külsején nemcsak az újra megtalált harmónia tükröződik, de az is, hogy odafigyel magára.

– Igyekszem tenni azért, hogy jó formában legyek. Mindennap tornázom, és természetes módon ápolom a bőrömet is. Nem vagyok híve a plasztikának, taszítanak a felfújt arcok, szájak, ugyanakkor nem ítélem el azt sem, aki szépészeti műtétet vesz igénybe – hangsúlyozta.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...

Egyenlőre gyógyíthatatlan, gyulladásos betegség terjed Magyarországon, sok a beteg gyerek is

Az elmúlt húsz évben drasztikusan emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedők száma. Hazánkban mintegy 60 ezer beteget tartanak...

Életben lévő magyar túszról érkezett információ az izraeli hatóságoktól – videó

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, ami szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van...

Az Atlético Madrid, a Lazio, a Dortmund és a Barcelona is továbbjutott

A Manchester City kétgólos hátrányból fordítva biztosította csoportelsőségét, korábban továbbjutott már abból a csoportból az RB Leipzig is....