19.4 C
Budapest
2024. május. 30. csütörtök
NyitólapBulvárA tökéletes 007-es?

A tökéletes 007-es?

Pletyka szinten felmerült Henry Cavill neve is a következő James Bond film főszerepéhez és azt hiszem, hölgy olvasóim nevében joggal kérdezhetem, ha nem Cavill-nek akkor kinek lenne joga ölni (licence to kill) őfelsége nevében?

Daniel Craig uralma véget ért és keresik James Bond új megformálóját.

Szedjünk hát össze pár gondolatot, miért lenne tökéletes 007-es ügynök a sármos színész.Láthattuk már kém szerepben is, elég, ha csak a Man from UNCLE c filmre gondolunk, ahol abszolút hozta a tőle és karakterétől elvárt formát.

De mi kell ahhoz, hogy beállhasson a kultikus sorba?

Minden meg van benne, hogy tökéletes kém lehessen:

-Eddig leginkább brit színészek bújhattak a legkifinomultabb ügynök bőrébe, ha ez bármit is számít akkor a színész esetében ez pipa, hiszem brit állampolgár

-Akciószínész lévén, nem idegen számára a terep. Több éves tapasztalattal rendelkezik, különböző karakterek eljátszásával

-Uraim, nincs mit tenni, a hölgyek döglenek érte és az az öltöny is jól áll rajta

henrycavill1

Kell ennél több?

2006-ban Daniel Craig diadalmaskodott, Cavill-nek pedig akadt elég tennivalója a Witcher sorozattal és Superman filmekkel, most azonban, hogy ezek az „akadályok” már nincsenek jelen, sokak nevében mondhatom, hogy kíváncsi várok olyan filmeket, amelyekben Ő alakítja Őfelsége titkos ügynökét, a 007-est. Nem kell már sokáig várni, hogy kiderüljön, hiszen 2025-re ígérik a filmet, lassan eldől ki lesz a befutó.

Most népszerű

Hasonló hírek