17.1 C
Budapest
2023. szeptember. 22. péntek

„Az anyámmal alszom 26 évesen, de a barátnőm ezen kiborult” – szerintetek igaza van a barátnőnek?

Dátum:

Megosztás:

Egy 26 éves férfi egy ágyban alszik az édesanyjával, ám ezen a barátnője teljesen kiakadt.

A Redditen kért tanácsot egy 26 éves férfi, aki azt szerette volna tudni, valóban olyan furcsa-e, hogy együtt alszik az édesanyjával. Mint mondta, a barátnője teljesen kiakadt ettől, odáig fajult a dolog, hogy a barátnője megvádolta őt azzal, hogy szexel a saját anyjával. 

Hiába magyarázta a lánynak – akivel egyébként 4 hónapja randizik -, hogy nagyon szoros a családi kötelék és közel állnak egymáshoz az anyjával, a lány csak azt hajtogatta, fura együtt aludni az anyjával. Mint kiderült, a lány üzenetekkel is bombázta a fiút, hogy vajon a lepedőt lecseréli-e, vagy szereti benne érezni az anyja illatát.

A lány végül bevallotta, hogy csak azért piszkálódott, mert a volt párja anyja gyűlölte őt és nagyon megijedt, hogy ha a mostani barátja ilyen jóban van az édesanyjával, hogy egy ágyban alszanak, akkor majd az ő anyja se fogja a lányt kedvelni.

A Reddit közönsége a lányt kezdte el szapulni, azt írták, meneküljön egy olyan nőtől, aki ezen kiakad, sőt, akinek annyira elszalad az agya, hogy azt hiszi, képes lenne a vérfertőzésre. Többen azt mondták, azt megértik, ha az együtt alvást furcsának találja a lány, de azzal átlépett egy határt, hogy azt mondta, a fiú szexelne is az anyjával. Volt, aki megkérdezte, hogy de miért nem alszik a fiú a kanapén, ha az anyja az ágyában alszik? Erre már viszont nem érkezett válasz a fiútól.

Forrás nyomán

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A fájó izmokat is kezelhetjük fahéjjal, levendula-illóolajjal és kurkumával

Nincs is annál rosszabb, amikor reggel már úgy kelünk ki az ágyból, hogy fájnak az izmaink. A fájó izomzatnak...

A magyarok bő kétharmada maradni akar az Unióban és bevezetné az eurót

Ha ma lenne a népszavazás, akkor a magyarok több mint kétharmada voksolna az unióban maradás és az euro...

Leállnak a lengyel fegyverszállítások a gabonavita miatt

Varsó mindeddig Ukrajna egyik legfőbb támogatója volt, de a közelgő választás felülírja a korábbi álláspontot - írja a...

Varga, Matolcsy, Bod egy asztalnál – borul a forint, szakad az OTP

A 61. Közgazdász-vándorgyűlésen folytat kerekasztal-beszélgetést a fiskális és monetáris politika jelenlegi és múltbéli vezetése - írja a vg.hu Egy asztalhoz...