0.4 C
Budapest
2023. november. 29. szerda

Botrány az Ázsia Expresszben: Völgyi Zsuzsi szétrobbant az idegtől, a kamerák előtt ment neki Alekosznak – videó

Dátum:

Megosztás:

Völgyi Zsuzsi teljesen kiakadt Alekoszra az Ázsia Expresszben! A görög hős azonban egyetlen percre sem húzta fel magát, jókat ivott, énekelt és zongorázott Mexikóban.

Javában dübörög az Ázsia Expressz új évada! Bár a kalandreality első számú reklámarca nem más volt, mint az ország legismertebb provokátora, Nagy Alekosz, az első két részben mindössze pár percre villantották fel a nézőknek a görög hőst.

A harmadik epizódban azonban már egy jó nagy szeletet kaptunk az izomcelebből, aki első húzásaként egyetlen szó nélkül annyira kiidegelte Völgyi Zsuzsit, hogy az énekesnő még másnap reggel is Alekosz nevével a fejében ébredt.

Azok után ugyanis, hogy a Romantic két énekesnője már napközben belekötött a korábban a BRFK által is megfigyelt sztár minden mozdulatába, a sors nem kegyelmezett nekik. Alekosz egészen véletlenül éppen annak az asszonynak a birtokába tévedt be éjszaka, ahol nemezisei is szállást kaptak, a ház udvarán pedig parázs vitába kezdtek ellenfelükkel.

Pontosabban csak kezdtek volna… Alekosz ugyanis nem állt le velük veszekedni, egy komolyabb szó nélkül kisétált a kapun, Völgyi Zsuzsiék azonban ekkor már nem tudták visszafogni magukat.

„Hogy került ez ide be? Nagyon gáz. És bejön? Paraszt!” – jelentette ki Zsuzsi.

Poszt

Videó

Bár a történtek közben maguk az énekesnők ismerték be, hogy ők hagyták nyitva a kaput, Alekosz nem tehetett mást, tovább bandukolt Mexikó kies utcáin kedvesével, Rékával, akivel végül meg is találták a számukra tökéletes szállást.

A páros elszállásolása azért is volt különösen bizarr, mert a Dunaújvárosban született, magát rendületlenül görögnek tartó celeb kizárólag magyarul volt hajlandó megszólalni az éjszaka folyamán, így befogadói egyetlen szavát sem értették, egészen addig, amíg be nem ült a zongora mögé.

Ott ugyanis azonnal rákezdett Szécsi Pál „Szereted-e még?” című slágerére, rummal áztatott hangjára pedig az egész társaság végigbulizta az éjszakát.

Videó

Alekosz tehát akarva vagy akaratlanul, de elkezdte jól ismert ámokfutását Mexikóban, és ha igazán belejön, ember legyen a talpán, aki képes lesz megállítani.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...

Egyenlőre gyógyíthatatlan, gyulladásos betegség terjed Magyarországon, sok a beteg gyerek is

Az elmúlt húsz évben drasztikusan emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedők száma. Hazánkban mintegy 60 ezer beteget tartanak...

Életben lévő magyar túszról érkezett információ az izraeli hatóságoktól – videó

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, ami szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van...

Az Atlético Madrid, a Lazio, a Dortmund és a Barcelona is továbbjutott

A Manchester City kétgólos hátrányból fordítva biztosította csoportelsőségét, korábban továbbjutott már abból a csoportból az RB Leipzig is....