-2 C
Budapest
2023. november. 30. csütörtök

Célba szeretnénk érni

Dátum:

Megosztás:

Eljött ismét a Rally Hungary ideje, ahol most egy Mitsubishi EVO X-el fog Juhász Csabi rajthoz állni.

juhasz csaba rally hungary 4
juhasz csaba rally hungary 4

Csabit kérdem 2023 utolsó OB-ja előtt.

 Ki is fog neked navigálni?
– Szegő János barátom vállalta a feladatot. Régi terv volt, hogy egyszer együtt versenyzünk. Ez most összejött.

juhasz csaba rally hungary 5
juhasz csaba rally hungary 5

Utoljára a Róma ralin vettél részt Pásztor Tomi navigálásával, amit sikeresen is teljesítettetek. Most kategóriában hol szeretnétek zárni a versenyt?
– Jövőre itthon akarok menni egy teljes szezont a Mitsubishivel, ezért most a pályákat szeretném megismerni, most ez a fontos. Célba szeretnék érni és közben folyamatosan gyorsulni.

12 gyors vár rátok benne egy városival. Fogsz látványosan csapatni a belvárosban?
– Az biztos! Ott nem az időeredmény lesz a fontos.

juhasz csaba rally hungary 2
juhasz csaba rally hungary 2

Tradicionális pályák várnak rátok. lesz-e benne új esetleg?
– Már mindegyik szakaszon mentem, volt amelyiken már be is repültem az erdőbe. Így mondhatjuk, hogy sokféle tapasztalattal rendelkezem a pályákat illetően.

juhasz csaba rally hungary 3 1
juhasz csaba rally hungary 3 1

Két hónapja ültél utoljára versenyautóban. Teszteltek a verseny előtt egyet?
– Sajnos arra most sem volt idő. Az utolsó pillanatban lettünk kész, de többször ez nem fog előfordulni. Majd a Rabócsi Ringen tesztelünk.

juhasz csaba rally hungary 1
juhasz csaba rally hungary 1

Együttműködő partnereink: NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., P.O.P. Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Controll Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., PLESO-VIA-BAU Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. Eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft., Komplex-D Kft., TT Sped Kft., Lubland Kft. Nomido Madera Kft., Green Goes Kft. KELI BAU, GTT-Logistic Solution Kft, BB-Logistic Solution Kft. LetMeSolvelt Kft.Robinwork Kft. Choco-Milk Kft.  Perial-Ker Kft. , Az “Infovárosok.hu hírportál hálózat”.

Szerkesztő és képek: Hajósi Miklós

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...

Egyenlőre gyógyíthatatlan, gyulladásos betegség terjed Magyarországon, sok a beteg gyerek is

Az elmúlt húsz évben drasztikusan emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedők száma. Hazánkban mintegy 60 ezer beteget tartanak...

Életben lévő magyar túszról érkezett információ az izraeli hatóságoktól – videó

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, ami szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van...

Az Atlético Madrid, a Lazio, a Dortmund és a Barcelona is továbbjutott

A Manchester City kétgólos hátrányból fordítva biztosította csoportelsőségét, korábban továbbjutott már abból a csoportból az RB Leipzig is....