22.7 C
Budapest
2023. szeptember. 22. péntek

Döbbenet: kerekesszékes időst vertek meg és raboltak ki Pilisen – videó

Dátum:

Megosztás:

Egy napon belül bilincselték meg a monori rendőrök azt az 58 éves nőt és 18 éves férfi társát, akik a gyanú szerint Pilisen egy kerekesszékkel közlekedő időst raboltak ki. Kezdeményezték a letartóztatásukat.

Egy 63 éves férfi bejelentésére indultak a helyi erők 2023. augusztus 13-án délután. A mozgásában korlátozott áldozatnak Pilisen állta útját egy nő és egy fiatal férfi, majd cigarettát kértek tőle. Az idős reagálni sem tudott, mire a fiatalembertől záporoztak a pofonok és az ökölcsapások, miközben nő társa kitépte a sértett nyakából az övtáskáját. A támadás következtében a sértett felborult a kerekesszékével – szerencsére csak könnyebben sérült –, a rablók elfutottak.

A helyszínre percek alatt kiérkező egységek forró nyomon eredtek az elkövetők után, egy napon belül mindkettőjüket elfogták.

Zs. Kevin beismerte a bűncselekmény elkövetését. Állítása szerint a férfi felállt a kerekesszékből és megütötte a társát, ő pedig csak a nőt védelmezte, ezért sújtott le több alkalommal az idősre. Aztán a rabolt pénzt elosztották egymás közt, aminek egy részét eldobta, a többit eldugta és elvásárolta. P. Józsefné nem élt panasszal a gyanúsítás ellen, azonban vallomást nem tett.

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetbe vett támadók ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást, kezdeményezték letartóztatásukat – írja a police.hu.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A fájó izmokat is kezelhetjük fahéjjal, levendula-illóolajjal és kurkumával

Nincs is annál rosszabb, amikor reggel már úgy kelünk ki az ágyból, hogy fájnak az izmaink. A fájó izomzatnak...

A magyarok bő kétharmada maradni akar az Unióban és bevezetné az eurót

Ha ma lenne a népszavazás, akkor a magyarok több mint kétharmada voksolna az unióban maradás és az euro...

Leállnak a lengyel fegyverszállítások a gabonavita miatt

Varsó mindeddig Ukrajna egyik legfőbb támogatója volt, de a közelgő választás felülírja a korábbi álláspontot - írja a...

Varga, Matolcsy, Bod egy asztalnál – borul a forint, szakad az OTP

A 61. Közgazdász-vándorgyűlésen folytat kerekasztal-beszélgetést a fiskális és monetáris politika jelenlegi és múltbéli vezetése - írja a vg.hu Egy asztalhoz...