-1.7 C
Budapest
2023. november. 30. csütörtök

Dr. Orosz Cynthia podcastka Mező Misivel..

Dátum:

Megosztás:

Nagyon érdekes volt olvasni Mező Misi életéről és hitéről. A Magna Cum Laude egy nagyszerű zenekar, amely sokakat megihletett a dalaival.

Tudtad, hogy a zenekar neve latinul azt jelenti, hogy “nagy kitüntetéssel”? Ez egy akadémiai elismerés, amelyet a kiemelkedően teljesítő hallgatóknak adnak1A zenekar tagjai biztosan megérdemlik ezt a címet, hiszen sok sikert és díjat értek el a pályafutásuk során2A zenekar legújabb albuma a “Mindenki” címet viseli, és 2021-ben jelent meg3.

Ha még nem hallottad, ajánlom, hogy hallgasd meg, mert nagyon jó dalok vannak rajta. Például az “Együtt” című szám nagyon tetszik nekem, mert szól a közösséghez tartozásról és az egymásra figyelésről.

Te melyik dalukat szereted a legjobban? 

Mező Misi nagyon ritkán oszt meg a zenei életén kívüli történéseket, a magánéletét pedig szigorúan védi. Dr. Orosz Cynthia és a Stories Podcast műsorával azonban most kivételt tett és sosem hallott családi történeteket mesélt el az életéből.

fgavfj4a
Mező Misi és Cynthia

A podcastben és Cynthia egyéb interjúiban is meglepő őszinteséggel nyílnak meg a sztárok, akik tabunak számító témákban is szívesen kifejtik a véleményüket. Így volt ezzel Mező Misi is, akivel Cynthia a hitről beszélgetett, de az interjúban szó esett arról is, hogy mennyiben nehezítik az énekes életét az öröklött családi minták. „Ha egy szóval kellene jellemezni azt, hogy számomra mit jelent a hit, akkor azt mondanám, hogy bizalom. A valamibe vagy valakibe vetett bizalom egyenlő a hittel. Hinni abban, hogy az, ami velem történik ebben az életben, mind a javamat szolgálja. És itt beleértem egyébként nem csak a jó, hanem a rossz dolgokat is. Minden, ami történik, az valamiért történik. És ez a hit. Érzékelhetetlen erő. Hívjuk Istennek, hívjuk Teremtőnek”

– fejtette ki Mező Misi a műsorban, aki a gyerekkori éveire is visszaemlékezett a beszélgetés során.

wkkon nq
Dr. Orosz Cynthia podcast

„Édesanyám hívő ember volt, de valahogy összekötöttem a hitet, a hívőséget, Istent a rosszal. Ugyanis a mi családunkban egy folyamatos konfliktus forrása volt a hit, az Isten, édesanyám és édesapám között. Egy gyerek ezt úgy fogja föl, hogy Isten egyenlő rossz, hisz a szüleim veszekednek, ez pedig nem jó érzéseket keltett. Aztán később, mikor már nagyobb lettem és némi fogalmam volt értelmezni a hitet és értelmezni Istent, akkor ott volt egy változás.

Édesanyám halála hozta, hogy Istenhez fordultam, elvégeztem a teológia szakot is” – tette hozzá az énekes. Mező Misi arról is mesélt, hogy szegény családban nőtt fel, a szüleinek pedig nagyon hálás, hogy hamar felismerték a tehetségét, de a családi öröklött minták megtörése kihívást jelent számára.”

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...

Egyenlőre gyógyíthatatlan, gyulladásos betegség terjed Magyarországon, sok a beteg gyerek is

Az elmúlt húsz évben drasztikusan emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedők száma. Hazánkban mintegy 60 ezer beteget tartanak...

Életben lévő magyar túszról érkezett információ az izraeli hatóságoktól – videó

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, ami szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van...

Az Atlético Madrid, a Lazio, a Dortmund és a Barcelona is továbbjutott

A Manchester City kétgólos hátrányból fordítva biztosította csoportelsőségét, korábban továbbjutott már abból a csoportból az RB Leipzig is....