16.8 C
Budapest
2023. október. 1. vasárnap

Egy „egyszerű” kísérlet, hogy jobban megértsük a homeopátiát, és talán sok mást is!

Dátum:

Megosztás:

Akkor vegyük elő az egyszerű kísérletet, és megláthatjuk, hogy a víznek igenis van memóriája! Azt persze nem állítjuk, hogy a homeopátia ettől tökéletesen működik, de azt igen, hogy a „hígítás egy nagy hülyeség” – és hasonló kijelentéseknek BIZTOSAN nincs igaza!

A kísérletre azt mondtuk, hogy egyszerű. Az esetleg zavarhatja az olvasót, hogy néhány Nobel díj közben kiosztásra került, de hát egy finom spare ribs étel elkészítése is csak akkor egyszerű, ha tudjuk, hogyan kell csinálni…. Ha nem is adnak érte Nobel díjat, de egy Michelin csillag sem semmi!!!

Szóval, az első Nobel díj ehhez a történethez egy amerikai tudóshoz köthető: Kary MULLIShoz. Kidolgozta, hogy egy egészen minimális mennyiségű DNS darabkából, hogy lehet a DNS-t reprodukálni nukleotídák segítségével (nukleotída: a DNS és RNS szerkezeti alap-építőkövei), és így azonosítani azt, akitől, vagy amitől az származik. A PCR néven híressé vált módszer (Polymerase Chain Reaction = PCR) segítségével lebuktathatunk hűtlen asszonyokat egy rúzsfoltos cigarettából, vagy akár azonosíthatunk gyilkosokat – milyen szerencséje volt O. J. Simpsonnak, hogy az esete alatt már létezett a PCR, de még nem ismerték el hivatalosan! Ma már nincs mikrobiológiai laboratórium PCR eszköz nélkül!

Szóval a PCR lényege, hogy egy darabka DNS-töredékből rekonstruálni lehet a teljes DNS-t. Ez ma már sajnos a mindennapokhoz tartozik, hiszen a járvány idején a PCR-tesztek millió számra kerültek felhasználásra!

A második Nobel díj Luc Montagnier francia professzort gazdagította 2 társával együtt az orvostudomány területén 2008-ban, amiért azonosították a HIV vírust 1983-ban. Aztán persze „teljesen meghülyült”, hiszen ma már a Wikipédia is azt írja róla, hogy „A 2000-es évek végén azonban Montagnier szembefordult korábbi tevékenységével, és az áltudományok felé fordult.” Ezt a Wikipédia már csak tudja!

A koronavírus-világjárvány idején Montagnier azt az összeesküvés-elméletet hirdette, hogy a SARS-CoV-2 vírust szándékosan hozták létre, és egy laboratóriumból szöktették meg. Ezt az állítást más virológusok cáfolták. Az akadémikusok azért kritizálták, mert Nobel-díjas státuszával visszaélt, hogy hitelesnek tüntessen fel áltudományos konteókat.” Biztos kellett neki a hírnév. Hogy ez azóta világszerte ismertté vált, őt már nem vigasztalja. 2022-ben elhunyt.

Szóval a „konteó” kísérlet a következő volt: egy kémcsőbe raktak desztillált vizet és abba HIV DNS nukleotidákat. Aztán 10-es hígítási aránnyal elkezdték hígítani. Ha ezt 24-szer megismétli valaki, akkor már annyi nukleotida van, mint egy molekula az Atlanti óceánban! Nulla! Ezt ők megtették, és minden hígítás után pontosan megmérték a lötty elektromágneses sugárzását. Ezt „zenének” hívták.

Érdekes, hogy a hígítások között néha erősödött a zene, de a 6-dik hígítás után gyengült. Ezt választották a további kísérletekhez, egyúttal felhívnám a homeopaták figyelmét arra, hogy nem feltétlenül igaz az az állítás, miszerint minél hígabb, annál jobb! Van egy optimum, amit ki kell mérni valahogy!

Felvették a zenét egy adathordozóra, és elküldték Dél Olaszországba, a Benevento Egyetemre interneten keresztül. Ott a PCR folyamatot megismételték visszafele, és előálltak a HIV DNS-ek! Zseniális kísérlet! Aki tud angolul, nézze meg itt: https://www.youtube.com/watch?v=R8VyUsVOic0&t=1468s . Egy sereg forradalmi gondolatot osztanak meg a tudósok a nézőkkel! Egy biztos! Nem konteózni meg idiótázni kell, hanem megvizsgálni az eredményeket! Ha működik a homeopátia, akkor így működik! És még egy sor gyógyszerészeti forradalom következhet a digitális biológia világából!

Persze ha ez nem zavarja a jelenlegi trendeket, és pénztárcákat!

Montvai György

SKYTING MAGAZIN

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Váratlan dolgot tettek az oroszok éjjel, ez az ország sodródhat bele a háborúba

Lehetséges légtérsértést észleltek a román hadsereg radarjai péntekről szombatra virradó éjszaka, amikor Oroszország újabb légitámadást intézett a román...

Kiakadtak a rajongók Beckham tettén, amikor szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert…

David Beckham ismét megosztotta a követőit legújabb videójával, amelyen szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert. Éppen Victoria Beckham párizsi...

Milliókat keres ez a gyönyörű lány azzal, hogy a kerek fenekével lufikat robbant – fotó

Egy fiatal nő nem gondolta volna, hogy az egyik rajongója fura kérdéséből üzleti vállalkozást fog indítani, azonban mégis...

Egyre durvul a migránsőrület – képek, videó

Drótvágó, létra, bot, csőre töltött éles lőfegyver... – át akarnak jönni az illegális migránsok a kerítésen - írja...