2.9 C
Budapest
2023. december. 11. hétfő

Egy medve ellopta egy család ételrendelését, de ami maradt, azt visszavitte – videó

Dátum:

Megosztás:

Egy szokatlan látogató ragadta magával egy család Taco Bell rendelését. A szőrös négylábú által elkövetett bűncselekményről felvétel készült.

Laidy Gutierrez és Daniel Bula, floridai lakosok, pénteken pórul jártak, amikor egy medve megkívánta a Taco Bell rendelésüket. A csengőkamera rögzítette, ahogy az Uber Eats ételkiszállító egy zacskót tesz az család tornácára, majd visszasétál az autóhoz.

NEM SOKKAL KÉSŐBB EGY NAGYTESTŰ MEDVE BUKKANT FEL, AMI SZÁJÁBA KAPTA A 45 DOLLÁROS RENDELÉST, MAJD LASSAN ELSÉTÁLT.

Videó

A család értetlenül állt, amikor néhány perccel később kinyitották az ajtót, és a verandát üresen találták. Mivel értesítést kaptak arról, hogy a rendelést kézbesítették, fejüket forgatva próbálták kitalálni, hová tűnt az ételük. Később minden érthetővé vált a család számára, amikor megnézték a kapucsengő felvételét. Gutierrez elmondása szerint nem lepődtek meg azon, hogy az elkövető egy négylábú volt.

HOZZÁTETTE, HOGY A MEDVÉK ANNYIRA GYAKORIAK A KÖRNYÉKEN, HOGY GYAKRAN ELLENŐRZIK A BIZTONSÁGI KAMERÁKAT, MIELŐTT ELHAGYJÁK A HÁZAT, HOGY ELKERÜLJÉK A VELÜK VALÓ KELLEMETLEN TALÁLKOZÁST.

A bűncselekmény elkövetése után a tettes visszatért a helyszínre, hogy visszahozza a maradék üdítőt. A család felvette a kapcsolatot az ételkiszállító vállalat alkalmazottjaival, akik visszatérítették a rendelés árát. A történtek után Gutierrez megfogadta, hogy nem fog többé ételt rendelni a verandára.

Elsődleges forrás: USA Today

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Autósok, figyelem: átfogó ellenőrzést kezd a rendőrség

Célkeresztben a sofőrök, de aki nem él tudatmódosító szerekkel, annak nincs félnivalója. Országos akciót tart a rendőrség jövő héten...

Amerika-szakértő: Donald Trump előnye akkora, hogy vitázni sem áll le kihívóival

Az Egyesült Államok készül a következő választásokra: a republikánus oldalon utoljára vitáztak a jelöltek, Donald Trump viszont nem...

Vlagyimir Putyin szerint egész Ukrajnának nincs jövője

Ukrajna nem állít elő semmit, ezért nincs jövője, Oroszországnak pedig van - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök...

A Volán-sztrájk hétfői napja fog nagyot szólni a szakszervezet szerint

Vasárnap kezdődött a kétnapos tiltakozás. Közzétették, melyik régióban milyen arányban csatlakoztak a sztrájkhoz a dolgozók. December 10-re és 11-re...