Kezdőlap Főhírek Külföld Egy nappal a 22. születésnapja előtt vesztette el az arcát a fiatal...

Egy nappal a 22. születésnapja előtt vesztette el az arcát a fiatal lány, 800 harapást élt túl – videó (18+)

36892
Csoda, hogy Jacqueline Durand túlélte a brutális kutyatámadást Forrás: YouTube
Csoda, hogy Jacqueline Durand túlélte a brutális kutyatámadást Forrás: YouTube

Egyik napról a másikra változott pokollá a lány élete, aki ugyan túlélte a kutyatámadást, annak nyomait azonban élete végéig magán viseli majd.

Két nappal karácsony és egy nappal a 22. születésnapja előtt 180 fokos fordulatot vett egy fiatal nő élete, aki azt hitte, az este, amikor egy család kutyáira vigyáz, olyan lesz, mint bármely másik.

A texasi Jacqueline Durandnak azt mondták, a két eb – egy német juhász keverék és egy pitbull – ketrecben lesz, az állatok azonban szabadon voltak, így amikor a fiatal belépett a lakásba, abban a pillanatban rátámadtak.

Hiába ért ki a rendőrség a helyszínre, a zsaruk is csak 37 perccel később, nagy nehezen tudtak az ekkorra már teljesen összemarcangolt Jacqueline közelébe férkőzni.

A lány füleit, orrát és ajkát ekkorra már nem csak letépték, de fel is falták a kutyák, és az arca nagy része is safatokban lógott. Összesen nagyjából 800 harapás borította.

– idézte fel a horrort.

Az esetről készült híradást kizárólag erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Noha a ház tulajai később arról beszéltek, egyik kutyával sem volt korábban gond, ezért merték őket három gyermek mellett tartani, ennek ellentmond, hogy a bejárati ajtón a „Vad kutyák! Kérlek, ne kopogj vagy csengess! Írj inkább üzenetet” felirat fogadta az odalátogatókat.

Durand 60 napot töltött kórházban, számos műtéten esett át és folyamatos fizikoterápiára volt szüksége, többek közt ahhoz, hogy újra képes legyen kinyitni a száját.

Ez alkalmanként egyetlen millimétert jelentett, ami jól mutatja, milyen borzalmakon van túl. Most érezte úgy, hogy készen áll kiállni a nyilvánosság elé és megmutatni arcát.

– magyarázta a CBS Mornings exkluzív interjújában a kutyatámadás áldozata, aki nem annyira áldozatként szeretné magát mutatni, sokkal inkább azt szeretné hangsúlyozni: túlélte a szörnyűségeket, és újra talpra áll.

borsonline

Hirmagazin.eu