22.7 C
Budapest
2023. szeptember. 22. péntek

Egyre népszerűbbek a LED falak

Dátum:

Megosztás:

Szinte mindenütt ott vannak.

A LED fal sikerének titka elsődlegesen az elképesztő vizuális hatásban rejlik, de befektetésnek sem utolsó, hiszen hosszú élettartammal és alacsony fenntartásiköltségekkel rendelkezik. De visszatérve az elsődleges feladatához: a színes, mozgó tartalmakra szinte mindenki felkapja a fejét, a képek azonnal magukhoz vonzzák és megragadják a figyelmet. Ezzel pedig a lehető legnagyobb hatékonysággal teljesítik a küldetésüket. Éppen ezért, ha valaki szeretné elérni, hogy minél többen, minél hamarabb meglássák a közvetíteni szánt üzenetetét, a LED falra esik a választása.

Milyen területeken érdemes bevetni?

Egy átlagos városi séta alatt észrevétlenül is lépten-nyomon LED falak kísérik az utunk. Ezekkel az eszközökkel találkozhatunk az állomásokon, a kiállítóterekben, de a bevásárlóközpontok falain, illetve az üzletekben is. Reklámokhoz, promóciókhoz, a termékek bemutatásához ideális eszköz, ezért a kereskedelemben gyakran használják a LED falakat.

Az ünnepek idején szintén sokszor futhatunk bele ezekbe az elemekbe, hiszen az ünnepi díszítéshez is alkalmazzák őket. De a LED falak a színházakban és koncerttermekben is felbukkannak, háttérként vagy színpaddekorációként. Nagy sporteseményeken, stadionokban LED falakon jelenik meg a játék közvetítése, a szponzorok miatt kihagyhatatlan reklámok, de akár a játékosokról szóló statisztikák is.

Szintén gyakran használnak a repülőtereken, a pályaudvarokon és a tömegközlekedési csomópontokon ilyen eszközöket az utasok tájékoztatására. Itt jelenhetnek meg menetrendek, járatinformációk és egyéb fontos üzenetek. Végezetül pedig, ha nem is csak a mindennapokban, de ahogy láttuk, rendezvényeken is előfordulnak. A fesztiválokon sokszor nem csak tájékoztatásra vagy kivetítésre használják őket, de hangulatfokozó díszítőelemként is bevetnek néhány LED falat.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A fájó izmokat is kezelhetjük fahéjjal, levendula-illóolajjal és kurkumával

Nincs is annál rosszabb, amikor reggel már úgy kelünk ki az ágyból, hogy fájnak az izmaink. A fájó izomzatnak...

A magyarok bő kétharmada maradni akar az Unióban és bevezetné az eurót

Ha ma lenne a népszavazás, akkor a magyarok több mint kétharmada voksolna az unióban maradás és az euro...

Leállnak a lengyel fegyverszállítások a gabonavita miatt

Varsó mindeddig Ukrajna egyik legfőbb támogatója volt, de a közelgő választás felülírja a korábbi álláspontot - írja a...

Varga, Matolcsy, Bod egy asztalnál – borul a forint, szakad az OTP

A 61. Közgazdász-vándorgyűlésen folytat kerekasztal-beszélgetést a fiskális és monetáris politika jelenlegi és múltbéli vezetése - írja a vg.hu Egy asztalhoz...