18.4 C
Budapest
2023. szeptember. 22. péntek

Élet és halál között lebeg az az egyéves magyar kislány, aki lenyelt egy elemet, ám ezt az orvosok több mint egy hétig nem vették észre…

Dátum:

Megosztás:

Larát jelenleg mélyaltatásban tartják, a családja pedig nem tehet mást, imádkozik érte.

Lara szülei a munkájuk miatt költöztek Németországba, ott született meg a kislányuk egy évvel ezelőtt. Nem is lehettek volna boldogabbak. Július 17-én este azonban egyik pillanatról a másikra felborult az életük. Lara aznap vígan játszott saarbrückeni otthonukban. Az édesapja és az édesanyja egyszercsak arra figyelt fel, hogy a kislány hevesen köhög és alig kap levegőt. Azonnal kihívták a mentőket.

Az orvos azt mondta, valószínűleg nincs nagy baj, de a biztonság kedvéért beszállítják a kórházba. Belenézett a torkába, de nem látott semmit

– mondta a Borsnak Lara édesapja. A klinikán a szemrevételes vizsgálatot megismételték, de kijelentették: a gyermeknek nincs különösebb baja, hazamehet.

A szülők ettől kezdve a gyerekorvos, a kórház és az otthonuk között ingáztak Larával, aki semmivel sem lett jobban, ahogy múltak a napok.

A kilencedik napon végre megröntgenezték a pici lányt, így találták meg a ceruzaelemet a torka és a nyelőcsöve között. Valószínűleg játék közben került valahogy a kislány kezébe. Az, hogy a szájába vette és lenyelte az elemet, egy pillanat alatt történhetett.

Az elem végig a lányom torkában volt! Nem értem, miért nem vették hamarabb észre. Szerencsére a sav nem folyt ki belőle, de az elektromos hatást kifejtette, amitől Lara garatja és a belső szervek egy része károsodott. A baktériumoktól a tüdeje is begyulladt. Jelenleg gépeken tartják, mélyaltatásban

– csuklott el az apa hangja.

Belarus,,Minsk,2022.,Kid,Baby,Toddler,Holding,Her,Hand,Battery.,Dangerous
Egy pillanat műve volt, hogy lenyelte az elemet. Képünk illusztráció. Fotó: OMfotovideocontent

Az orvosok elmondása szerint hasonló esetekben átlagosan két hetet kell várni arra, hogy biztosat tudjanak mondani a gyermek gyógyulásával kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy sajnos a legrosszabb is előfordulhat.

Most nem tehetünk mást, szüntelenül imádkozunk. Bízunk benne, hogy hamarosan hazavihetjük a gyermekünket!

– fejezte be Lara édesapja

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A fájó izmokat is kezelhetjük fahéjjal, levendula-illóolajjal és kurkumával

Nincs is annál rosszabb, amikor reggel már úgy kelünk ki az ágyból, hogy fájnak az izmaink. A fájó izomzatnak...

A magyarok bő kétharmada maradni akar az Unióban és bevezetné az eurót

Ha ma lenne a népszavazás, akkor a magyarok több mint kétharmada voksolna az unióban maradás és az euro...

Leállnak a lengyel fegyverszállítások a gabonavita miatt

Varsó mindeddig Ukrajna egyik legfőbb támogatója volt, de a közelgő választás felülírja a korábbi álláspontot - írja a...

Varga, Matolcsy, Bod egy asztalnál – borul a forint, szakad az OTP

A 61. Közgazdász-vándorgyűlésen folytat kerekasztal-beszélgetést a fiskális és monetáris politika jelenlegi és múltbéli vezetése - írja a vg.hu Egy asztalhoz...