0.7 C
Budapest
2023. december. 10. vasárnap

Elon Musk: Soros gyűlöli az emberiséget

Dátum:

Megosztás:

Ugyanakkor okos embernek tartja a milliárdost, aki rájött, hová kell befektetni a pénzt, hogy uralhassa a politikát.

Ahogy korábban megírtuk, Elon Musk kíméletlenül elmondta a véleményét Soros Györgyről.

Elon Musk kíméletlen véleményt fogalmazott meg Soros Györgyről

Musk szerint Soros befolyása az egész világra kiterjedt.

A Mindsetofthetruth Instagram-oldalán megosztott videóban arról beszélt, hogy úgy látja, Soros György alapvetően gyűlöli az emberiséget. Szerinte olyan dolgokat tesz, amik ellene mennek a civilizációnak. Például, elérte, hogy olyan kerületi ügyészeket válasszanak meg, akik nem foglalkoznak valójában a bűnüldözéssel.

Hozzáteszi, okos embernek tartja Soros Györgyöt, akinek az egyik első nagy húzása az volt, hogy meggyengítette a brit fontot. Egy másik nagy erősségének tartja, hogy olyan helyeken veszi észre a pénz értékét, ahol más nem.

„Rájött, hogy helyi szinten sokkal értékesebb a pénz, mint nemzeti szinten. A pénz értéke egy elnökválasztás esetén a legalacsonyabb. A következő szint a szenátorok megválasztása, majd a kongresszusi képviselőké. A legmagasabb szinten pedig a helyi ügyészek vannak, ahol ugyanaz a pénz nagyon sokat ér” – magyarázta Musk Soros stratégiáját, aki rájött, nem a törvényeket kell megváltoztani, csak azt, hogy hogyan tartatják be azokat.

INSTA-poszt

Nyitókép: Alain JOCARD / AFP

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Az orális szex növelheti a szájrák esélyét (18+)

Megdöbbentő tanulmány látott napvilágot az orális szex és a rák összefüggésben. Amerikai kutatók szerint az orális szex és a rák összefüggésben...

Pankotai Lili szánalmas interjúja a köznevelésért felelős államititkárral, Maruzsa Zoltánnal – videó

Maruzsa Zoltán ellátogatott a Fiatalok és médiatudatosság konferenciára. A rendezvény után Pankotai Lili aktivista egy rögtönzött interjún kapta...

Szinte az egész országra kiadták a vészjelzést, mutatjuk, hol a legrosszabb a helyzet

Elsősorban az autóba ülőknek jelent rossz hírt a mai időjárás, de nagy valószínűséggel senki sem fog különösképpen örülni....

Szánalmasan próbálkozik Zelenszkij, Buenos Airesbe repült Orbán Viktor után

Zelenszkij ukrán elnök a nemzetközi politikában egészen ritkán látható szánalmas módon próbálkozik, hogy valahogy megpróbálja rávenni Orbán Viktor...