11.2 C
Budapest
2024. február. 28. szerda

Felfoghatatlan fordulat Az Árulók utolsó adásában: nem hiszi el, ki nyerte a 16 milliós fődíjat

Dátum:

Megosztás:

Tegnap este kiderült, ki viheti haza magával az addig összegyűjtögetett 16 millió forintos fődíjat: a verseny 4 ember között dőlt el.

Az Árulók-Gyilkosság a kastélyban utolsó napján már csak négy ember volt a versenyben. Törőcsik Dani, Mohai Tamás, Szabados Ági és Tapasztó Orsi maradt bent a végső szavazásig. Ám az esti kerekasztal-szertartáson egyhangúan kiszavazták Törőcsik Danit, aki az igazság felfedése nélkül hagyta el a kastélyt, kételyek között hagyva a másik három játékost. Számukra csak később derült ki, hogy sikerült megválniuk az egyetlen játékban maradt gyilkostól.

Próbáltam a gyilkos szerepét a lehető legjobban hozni az utolsó pillanatig. Hát, ügyesek voltak, ügyesebbek voltak. Nagyon örültem volna, ha ott vagyok az utolsó nap utolsó estéjén, és tényleg egy köpésre voltam attól, hogy ott állhassak a végső ceremónián.

– nyilatkozta az Éjjel-nappal Budapestben ismertté vált Törőcsik.

Videó

Így hát a három maradék versenyzőnek egy tűzceremónián kellett részt vennie: döntést kellett hozniuk, hogy most azonnal befejezik a játékot, és ha mind ártatlanok, akkor háromfelé oszlik majd a fődíj, viszont ha bármelyikőjük is gyilkos, ő nyeri meg egyedül az összeget. A másik lehetőség az volt, hogy kiszavaznak még valakit a hármasból, de egyöntetűen a játék lezárása mellett szavaztak, hiszen mind a hárman ártatlanok voltak, így több mint ötmillióval lettek gazdagabbak fejenként.

Soha semmilyen játékot nem nyertem meg, és fantasztikus érzés, hogy ráadásul így lett vége, hogy ártatlanként, két ártatlan társammal, az utolsó pillanatig bizonytalankodva, de végül a szívemre hallgatva, közösen nyertük meg a fődíjat

– értékelte Szabados Ági a végső döntésüket.

Forrás

HIRMAGAZIN ONLINE MÉDIA

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este Sandra Bullock egyik utolsó filmjét vetítjük, a 2021-ben bemutatott megható drámát – Megbocsáthatatlan – videó

Teljes film magyarul: Megbocsáthatatlan Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of charge! Thank you for...

Messi hatalmas botrányt okozott azzal, hogy nem lépett pályára sérülten – videó

Ez a legjobban a kínai focirajongóknak fájt! Videó Hirmagazin.eu

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető minisztert megoperálták, az operáció sikerült – videó

A rehabilitáció időszakában a parlamentben és a kormányüléseken Panyi Miklós államtitkár és miniszterhelyettes látja el a feladatait. Rövid közleményt...