0.7 C
Budapest
2023. december. 10. vasárnap

FIGYELEM! Segélykiáltás az SMA-s Tomika szüleitől: „Őszintén elfáradtunk, Tomika pedig kezd kifutni az időből” – képek, videók, – Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

„Ne engedjétek el a kezünk az úton!” – kérte az édesanya és az édesapa.

Szíven ütő segélykiáltás érkezett a Facebookra az SMA-s Tomika szüleitől, akik kimerülten ugyan, de komoly mozgósításba kezdtek.

Fotó: Bánkúti Sándor

„Ne engedjétek el a kezünk az úton! Közös álmunk, hogy Együtt, idén célba érjünk. Álmodjunk egy nagyot és valósítsuk meg!  Mi is nagyon szeretnénk, nekünk is sok volt már ez a KÉT ÉV, segítsetek kérlek! Őszintén elfáradtunk, Tomika pedig kezd kifutni az időből. Szüksége van a gyógyszerre és nem egy év múlva, hanem MOST! November közepére érjük el a 85%-ot, december végére pedig a CÉLT!”

– fogalmazták meg a szülők a vágyaikat. Majd így folytatták:

„Keresünk még 110.517 embert, aki csak 2.000 Forinttal segít Tomikának, hogy ne romoljon tovább az állapota. Most, hogy beteg, most látom igazán, hogy mennyit kockáztatunk. Hogy mennyit erősödhetett volna már a tüdeje, ha 2 évvel ezelőtt megkapja a Zolgensmát. Tudjuk, hogy Együtt megtaláljuk ezeket az embereket, cégeket, segítsetek kérlek, EGYEDÜL NEM MEGY. Kérlek VIDD TE IS ennek a bejegyzésnek A HÍRÉT! Minden megosztás számít, a TIÉD is egy ESÉLY, nem tudhatod kihez, mely cégekhez ér el. Kérjük, fogjátok meg Tomika kezét, ne engedjétek el a célig, hogy végre ő is révbe érjen!  EGYÜTT SIKERÜL, tudom, de ehhez MINDENKIRE szükség van! Érjünk célba idén Együtt!”

– szóltak a Galó család biztató-buzdító szavai.

Fotó: Bánkúti Sándor

Segélykiáltásukat pedig sokan meghallották, ami remélhetőleg erőt adott a családnak.

„Hálásan köszönjük Nektek, hogy itt vagytok (…) A segélykiáltásunkat már több, mint 670-en megosztottátok! Ilyen már nagyon régen volt!”

– írták egy nappal később a Facebookon.

Videó

S hogy mennyit számíthat egy megosztás vagy találkozás? Rengeteget! Jól példázza ezt Tomika családjának alábbi gondolata:

„Sokszor nem is tudjuk, egy-egy találkozás mit hozhat. Tökölön találkoztunk először a drift közösség tagjaival, akik úgy döntöttek, Ők is Tomika mellé állnak. Immár a második drift taxizás zajlott le, és szerveződik a harmadik, november 4-én szintén Tökölön.”

Mint kiderült, a legutóbbi drift taxizás 460.500 forinttal járult hozzá Tomika gyógyulásához, ami szép előrelépés, ám további komoly összefogásra van szükség ahhoz, hogy a család valóban elérje a kitűzött célt.

Ha szeretnél és tudnál is segíteni, akkor ehhez minden további információt megtalálsz ITT.

Videó

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Az orális szex növelheti a szájrák esélyét (18+)

Megdöbbentő tanulmány látott napvilágot az orális szex és a rák összefüggésben. Amerikai kutatók szerint az orális szex és a rák összefüggésben...

Pankotai Lili szánalmas interjúja a köznevelésért felelős államititkárral, Maruzsa Zoltánnal – videó

Maruzsa Zoltán ellátogatott a Fiatalok és médiatudatosság konferenciára. A rendezvény után Pankotai Lili aktivista egy rögtönzött interjún kapta...

Szinte az egész országra kiadták a vészjelzést, mutatjuk, hol a legrosszabb a helyzet

Elsősorban az autóba ülőknek jelent rossz hírt a mai időjárás, de nagy valószínűséggel senki sem fog különösképpen örülni....

Szánalmasan próbálkozik Zelenszkij, Buenos Airesbe repült Orbán Viktor után

Zelenszkij ukrán elnök a nemzetközi politikában egészen ritkán látható szánalmas módon próbálkozik, hogy valahogy megpróbálja rávenni Orbán Viktor...