22.7 C
Budapest
2023. szeptember. 21. csütörtök

Globális felmelegedés: 8

Dátum:

Megosztás:

A NASA, az Oceanográfiai Intézet és a Harvard Egyetem kutatói készítették a következő két grafikont.

image
image

Az elsőn a kék vonal a sarkvidéki légkör hőmérsékletének változásait jelöli a huszadik században. A sárga vonal a légköri CO2 változást jelzi ugyanebben a periódusban. Jól látszik, hogy ugyanabban az időszakban a két érték egymástól elég függetlenül mozog.

A második grafikon azt mutatja, hogy a légkör hőmérséklet változása a huszadik században milyen korrelációt mutat a Nap mágneses terének aktivitásával? Ez utóbbit jelzi a piros vonal.

image 1
image 1

Elkerülhetetlen a felismerés! A hőmérséklet és a Nap mágnességének változásai egészen szoros korrelációt mutatnak, míg ez nem igaz a CO2 esetében.

Újfent beigazolódott, hogy a meteorológus fogadásai nem lottózás volt, hanem szép tiszta tudomány!

Akkor a következő cikkekben két kérdésre kell koncentrálnunk:

  1. Miért svindlizett Al Gore, és miért lehetett a svindlije hatásos?
  2. Miért bombáz a média ezzel a CO2 dologgal, meg a tehenekkel?

A média-bombázás olyannyira erős, hogy már fel sem lehet tenni ellentétes, vagy akárcsak kérdő gondolatokat! 2030-ra olyan CO2 semlegeseknek kell lennünk, mint a pinty! Különben a gatyánkat is kifizettetik velünk.

Szóval: merengjünk el a két miérten!

Hangsúlyozzuk, hogy NEM a környezet szennyezést tagadjuk, és NEM a globális felmelegedést. Az elsőhöz nagyon is közünk van, és küzdeni kell ellene, míg a második az egy egyszerű tény, és küzdenünk kell a káros hatásai ellen! Mennyire más kérdés felvetések?

Montvai György 

SKYTING MAGAZIN

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Varga, Matolcsy, Bod egy asztalnál – borul a forint, szakad az OTP

A 61. Közgazdász-vándorgyűlésen folytat kerekasztal-beszélgetést a fiskális és monetáris politika jelenlegi és múltbéli vezetése - írja a vg.hu Egy asztalhoz...

Gyerekei és felesége is volt Mihálynak, aki fejbe lőtte magát Budán – megrázó részletek

A férfi állítólag egy vadászpuskával lőtte fejbe magát. Megrázó tragédia történt Budapest II. kerületében hétfő délután. Egy Mihály nevű férfi holttestét találta meg...

Imam bayildi

Imam bayildi Magyar neve: Imam bayildi Eredeti neve: İmambayıldı Származás: Törökország Hány adag? 4 személyre Előkészítési idő:           45 perc Pihentetés / kelesztés:           00 perc Főzési / sütési idő:           50 perc Összesen: 1 óra 35...

A póker evolúciója: A régi kocsmáktól az online asztalokig

A póker az ügyességi, stratégiai és pszichológiai játék évszázadokon átívelő, gazdag történettel rendelkezik. Az ipar különlegessége, hogy rövid időn...