0.7 C
Budapest
2023. december. 10. vasárnap

Gyilkossági ügy kapcsán merült fel Molnár Anikó neve (18+)

Dátum:

Megosztás:

Egy hete derült fény arra a szörnyű gyilkosságra, amelyben egy budapesti férfi a saját húgát végezte ki brutális kegyetlenséggel, miután nem tudta rávenni, hogy prostituáltként dolgozzon.

A hatóságok szerint a vérengzést a tettes akkori élettársa a szomszéd szobából hallgatta végig. A nő – aki egyébként már rég nem áll kapcsolatban a gyilkossal – egy olyan állatmenhelyet üzemeltet, melynek támogatói közt van: Molnár Anikó, Zalatnay Sarolta és Borbás Marcsi is. 

A sztárok az állatoknak küldtek tápot, de ezzel ki is merült a kapcsolat

Egy hetilap mégis összemosta a nevüket az esettel, és azt írta, hogy az állatvédők lázadoznak amiatt, hogy ezek a hírességek egy gyilkossági ügybe keveredett embert támogatnak. Gyakorlatilag azt lehetett a sorok közül kiolvasni, hogy tisztában voltak a menhely vezetőjének sötét múltjával, és ennek ellenére is támogatták őt.

Molnár Anikó igencsak kiakadt a cikk láttán

Ez már nem vicc kategória, nem egy véletlen kis félreértés, hanem egy nagyon durva történet, amihez értelemszerűen az égvilágon semmi közöm

– fogalmazott a Ripostnak az egykori Nagy Ő, aki az ügy miatt jogi lépéseket tervez az újságíró ellen. 

Molnár Anikóra az utóbbi időben igencsak rájárt a rúd. A sort Havas Henrik kezdte, aki egy sok évvel ezelőtti történetet elevenített fel a maga torz olvasatában: szerinte Anikó részegen hívogatta őt, hogy menjen át hozzá és tegye magáévá, mert férfire vágyik. Aztán jött a nagy port kavart OnlyFans-ügy, amelyben a NAV név nélkül beszélt egy hazai celebnőről, aki bevételei után 3 millió forint adót akart eltitkolni, és rengetegen támadták a szintén felnőtt tartalmakat gyártó Anikót, azt feltételezve, hogy ő lehet az adócsaló. 

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Az orális szex növelheti a szájrák esélyét (18+)

Megdöbbentő tanulmány látott napvilágot az orális szex és a rák összefüggésben. Amerikai kutatók szerint az orális szex és a rák összefüggésben...

Pankotai Lili szánalmas interjúja a köznevelésért felelős államititkárral, Maruzsa Zoltánnal – videó

Maruzsa Zoltán ellátogatott a Fiatalok és médiatudatosság konferenciára. A rendezvény után Pankotai Lili aktivista egy rögtönzött interjún kapta...

Szinte az egész országra kiadták a vészjelzést, mutatjuk, hol a legrosszabb a helyzet

Elsősorban az autóba ülőknek jelent rossz hírt a mai időjárás, de nagy valószínűséggel senki sem fog különösképpen örülni....

Szánalmasan próbálkozik Zelenszkij, Buenos Airesbe repült Orbán Viktor után

Zelenszkij ukrán elnök a nemzetközi politikában egészen ritkán látható szánalmas módon próbálkozik, hogy valahogy megpróbálja rávenni Orbán Viktor...