1.4 C
Budapest
2023. november. 29. szerda

Homeopatália (2)

Dátum:

Megosztás:

Akkor vegyük elő az egyszerű kísérletet, és megláthatjuk, hogy a víznek igenis van memóriája! Azt persze nem állítjuk, hogy a homeopátia ettől tökéletesen működik, de azt igen, hogy a hígítás egy nagy hülyeség – és hasonló kijelentéseknek BIZTOSAN nincs igaza?

A kísérletre azt mondtuk, hogy egyszerű. Az esetleg zavarhatja az olvasót, hogy néhány Nobel díj közben kiosztásra került, de hát egy finom spare ribs étel elkészítése is csak akkor egyszerű, ha tudjuk, hogyan kell csinálni…

Szóval, az első Nobel díj ehhez a történethez egy amerikai tudóshoz köthető: Kary MULLIShoz. Kidolgozta, hogy egy egészen minimális mennyiségű DNS darabkából, hogy lehet a DNS-t reprodukálni nukleotídák segítségével (nukleotída: a DNS és RNS szerkezeti alap-építőkövei), és így azonosítani azt akitől, vagy amitől az származik. A PCR néven híressé vált módszer (Polymerase Chain Reaction = PCR) segítségével lebuktathatunk hűtlen asszonyokat egy rúzsfoltos cigarettából, vagy akár azonosíthatunk gyilkosokat – milyen szerencséje volt O. J. Simpsonnak, hogy az esete alatt már létezett a PCR, de még nem ismerték el hivatalosan! Ma már nincs mikrobiológiai laboratórium PCR eszköz nélkül!Szóval a PCR lényege, hogy egy darabka DNS-töredékből rekonstruálni lehet a teljes DNS-t.

A második Nobel díj Luc Montagnier francia professzort gazdagított 2 társával együtt az
orvostudomány területén 2008-ban, amiért azonosították a HIV vírust 1983-ban. Aztán persze „teljesen meghülyült”, hiszen ma már a Wikipédia is azt írja róla, hogy „A 2000-es évek végén azonban Montagnier szembefordult korábbi tevékenységével, és az áltudományok felé fordult. A koronavírus-világjárvány idején Montagnier azt az összeesküvés-elméletet hirdette, hogy a SARS-CoV-2 vírust szándékosan hozták létre, és egy laboratóriumból szöktették meg. Ezt az állítást más virológusok cáfolták. Az akadémikusok azért kritizálták, mert Nobel-díjas státuszával visszaélt, hogy hitelesnek tüntessen fel áltudományos konteókat.” Biztos kellett neki a hírnév?Hogy ez azóta világszerte ismertté vált, őt már nem vígasztalja. 2022-ben elhúnyt.

Szóval a „konteó” kísérlet a következő volt: egy kémcsőbe raktak desztillált vizet és abba HIV DNS nukleotidákat. Aztán 10-es hígítási aránnyal elkezdték hígítani. Ha ezt 24-szer megismétli valaki, akkor már annyi nukleotida van, mint egy molekula az Atlanti óceánban! Nulla! Ezt ők megtették, és minden hígítás után pontosan megmérték a lötty elektromágneses sugárzását.

Ezt „zenének” hívták.

Érdekes, hogy a hígítások között néha erősödött a zene, de a 6-dik hígítás után gyengült. Ezt választották. Felvették a zenét egy adathordozóra, és elküldték Dél Olaszországba, a Benevento Egyetemre. Ott a PCR folyamatot megismételték visszafele, és előálltak a HIV DNS-ek! Tehát úgy tudták előállítani az eredeti DNS láncot, hogy abból már semmi nem maradt.

Zseniális kísérlet! Aki tud angolul, nézze meg!

Egy sereg forradalmi gondolatot osztanak meg a tudósok a nézőkkel! Egy biztos! Nem konteózni meg idiótázni kell, hanem megvizsgálni az eredményeket! Ha működik a homeopátia, akkor így működik! És még egy sor gyógyszerészeti forradalom következhet a digitális biológia világából!

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...

Egyenlőre gyógyíthatatlan, gyulladásos betegség terjed Magyarországon, sok a beteg gyerek is

Az elmúlt húsz évben drasztikusan emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedők száma. Hazánkban mintegy 60 ezer beteget tartanak...

Életben lévő magyar túszról érkezett információ az izraeli hatóságoktól – videó

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, ami szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van...

Az Atlético Madrid, a Lazio, a Dortmund és a Barcelona is továbbjutott

A Manchester City kétgólos hátrányból fordítva biztosította csoportelsőségét, korábban továbbjutott már abból a csoportból az RB Leipzig is....