1.4 C
Budapest
2023. november. 29. szerda

„Isten veled, a gyerekekre vigyázz” – egy pincében lett öngyilkos Pindroch Csaba eltűnt sógora

Dátum:

Megosztás:

Hiába kereste a fél ország Pindorch Csaba eltűnt sógorát, már későn találtak rá. Rajecki Sándor egy kőbányai lakóház pincéjében vetett véget az életének.

Családja kétségbeesve kereste a mentősként dolgozó Rajecki Sándort, Pindroch Csaba sógorát, aki október 24-én tűnt el kőbányai otthonából. A hozzátartozók a végsőkig reménykedtek benne, hogy Sándor egyszer csak belép az ajtón. A rendőrség és az eltűntkereső kutatócsoportok is nagy erőkkel kereste az eltűnt családapát, holttestét végül egy pincében találták meg napokkal később.

Holtan találták meg az október 24-én eltűnt mentőst, Rajecki Sándort  Fotó: Facebook

Vészjósló búcsúüzenetet hagyott hátra Pindroch Csaba sógora

Rajecki Sándor autóját és mentősruháját hátrahagyva tűnt el október 24-én otthonukból. Felesége, Pindroch Beáta megtörten nyilatkozott a Metropolnak az esetről: a család a végsőkig reménykedett benne, hogy épségben előkerül a jószívű, szinte mindig vidám családapa.

– Nagyon szerette a családját, a gyerekeit rajongásig imádta. Az anyukája egyedül nevelte őt három testvérével, így vele is nagyon szoros a kapcsolata, rendezett a családi hátterünk. Persze voltak magánéleti problémáink, amiket ő néha nehezebben tudott kezelni, voltak hullámvölgyei. Talán ez az eltűnés is egy ilyenből indulhatott el nála – vallott férjéről megtörten a feleség.

Sándort az egész család, ismerősök és a rendőrség is kereste. Feleségének egy elkeseredett üzenetet hagyott hátra, melyben elköszönt szeretett nejétől és arra kérte, hogy vigyázzon a gyerekekre.

Sándor egy pincében lett öngyilkos

Sándor felesége a Metropolnak elmondta, hogy ha a férje rossz hangulatban volt gyakran járt kiszellőztetni a fejét egy otthonukhoz közeli kőbányai lakótelepre. Vélhetően eltűnése napján, kedden is ide indulhatott, a sétának azonban az elképzelhető legrosszabb vége lett: az egyik lakóház pincéjében Sándor véget vetett életének. 

A mentős holttestét testvére találta meg, október 26-án este hat óra magasságában. Információink szerint már az eltűnése napján öngyilkos lett. 

A hírt a férfi összeroppant családja is megerősítette Facebookon.

– Kedves Barátaink, Ismerőseink és Mindenki, aki részt vett Rajecki Sándor keresésében! Fájó szívvel tudatjuk Veletek, hogy Sanyit megtaláltuk. Ő már sajnos nem tudja megköszönni Nektek, amit érte tettetek. Ezúton szeretnénk megköszönni Mindenkinek a segítségét, amit az utóbbi napokban nyújtott Sanyi keresésében. Nyugodj Békében Drága Barátom, legyen számodra könnyű a föld! Szívünkben örökké az a vidám, jószívű Apa, Férj, Barát, Ember maradsz, amilyen mindig is voltál– írták Sándor hozzátartozói.

Már csak a halál beálltát tudták megállapítani

A tragédiával kapcsolatban megkerestük az Országos Mentőszolgálatot is.

– A helyszínre riasztott mentőegység sajnos már csak a halál beálltát tudta megállapítani. A körülmények tisztázása a hatóságok feladata – adta tudtunkra Győrfi Pál sajtószóvivő.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...

Egyenlőre gyógyíthatatlan, gyulladásos betegség terjed Magyarországon, sok a beteg gyerek is

Az elmúlt húsz évben drasztikusan emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedők száma. Hazánkban mintegy 60 ezer beteget tartanak...

Életben lévő magyar túszról érkezett információ az izraeli hatóságoktól – videó

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, ami szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van...

Az Atlético Madrid, a Lazio, a Dortmund és a Barcelona is továbbjutott

A Manchester City kétgólos hátrányból fordítva biztosította csoportelsőségét, korábban továbbjutott már abból a csoportból az RB Leipzig is....