1.7 C
Budapest
2023. december. 11. hétfő

Itt van Izrael drámai bejelentése: új, véres fejezet nyílik a háborúban

Dátum:

Megosztás:

Az elmúlt napokban az IDF folytatta a felkészülést a háború következő szakaszára. A harcok kiterjesztésére vonatkozó terveket jóváhagyták” – állt a közleményben.

A sajtószolgálat közölte, hogy az IDF reguláris és tartalékos egységei a terepen vannak és a jóváhagyott hadműveleti terveknek megfelelően gyakorlatoznak.

Egy nappal korábban a hadsereg közölte, hogy az IDF csapást mért a Hamász parancsnoki központjaira a Gázai övezetben. Több mint száz, az izraeli repülőgépek által az éjszaka folyamán eltalált Hamász katonai célpontról is beszámoltak.

AZ IZRAELI HADSEREG AZT ÁLLÍTOTTA, HOGY EZEKBEN A CSAPÁSOKBAN MEGHALT A HAMÁSZ EGYIK HADITENGERÉSZETI ÜGYNÖKE, ÉS FELSZÁMOLTÁK AZT A PALESZTIN TERRORISTACSOPORTOT, AMELY RAKÉTÁKAT PRÓBÁLT KILŐNI AZ IZRAELI LÉGIERŐ EGYIK REPÜLŐGÉPÉRE.

Nir Barakat izraeli gazdasági és ipari miniszter október 19-én azt mondta, hogy az izraeli hadsereg zöld utat kapott a gázai invázióra. Nyilatkozata szerint az izraeli hadsereg a palesztin Hamász megsemmisítését helyezi előtérbe, „még ha ez egy évig is tart”, és hogy a Hamász által a Gázai övezet alatt épített több kilométernyi alagút „a világ legnagyobb temetője” lesz.

A közel-keleti helyzet október 7-én reggel eszkalálódott, amikor a palesztin terrorista Hamász a Gázai övezetből hatalmas rakétatüzet zúdított Izraelre, és délen határ menti területeket is megszállt. Izrael még aznap megtorló csapásokat mért a Gázai övezetben lévő célpontokra, majd később bejelentette a Vaskardok hadművelet megindítását.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Autósok, figyelem: átfogó ellenőrzést kezd a rendőrség

Célkeresztben a sofőrök, de aki nem él tudatmódosító szerekkel, annak nincs félnivalója. Országos akciót tart a rendőrség jövő héten...

Amerika-szakértő: Donald Trump előnye akkora, hogy vitázni sem áll le kihívóival

Az Egyesült Államok készül a következő választásokra: a republikánus oldalon utoljára vitáztak a jelöltek, Donald Trump viszont nem...

Vlagyimir Putyin szerint egész Ukrajnának nincs jövője

Ukrajna nem állít elő semmit, ezért nincs jövője, Oroszországnak pedig van - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök...

A Volán-sztrájk hétfői napja fog nagyot szólni a szakszervezet szerint

Vasárnap kezdődött a kétnapos tiltakozás. Közzétették, melyik régióban milyen arányban csatlakoztak a sztrájkhoz a dolgozók. December 10-re és 11-re...