-2 C
Budapest
2023. november. 30. csütörtök

Jurassic World: The Ride – képek, videó

Dátum:

Megosztás:

A Universal folyamatosan, lépésről lépésre több látványos show-elemet mutatott be a napokban a los angelesi parkjukban, míg nem a Jurassic World:

vlcsnap 2019 07 05 20h25m12s014
Jurassic World

The Ride végül megnyitotta kapuit, a park dolgozói és VIP látogatói részére egyelőre. Nem is rejtem a tovább mögé ezt a lenyűgöző videót, amely az új Ride-ot hivatott első kézből bemutatni, a tovább mögött pedig a többi látványosságról lesz szó.

vlcsnap 2019 07 05 20h23m02s373
Jurassic World

Videó

A los angelesi Universal Studios területén tavaly szeptemberben zárták be az 1996 óta üzemelő Jurassic Park: The Ride-ot, hogy az új trilógia arculatát vegye fel, illetve új látványelemekkel bővítsék azt. Az átépítés során azért Blue, a Velociraptor felbukkant a lezárt terület mellett a turisták nagy örömére, de most már új helyén, a Raptor Encounters-nél (raptor találkozási pont) várja a rajongókat:

vlcsnap 2019 07 05 20h19m38s791
Jurassic World

A park dolgozói jellemzően Owen Grady ruhatárából öltözködnek, mint ez a dolgozó is, aki egy csodálatos, nagyon élethű Velociraptor kölyökkel járja a turistautakat:

trike4
Jurassic World

Hatalmas újdonság ez a szelíd, barátságos Triceratops, amely mind megjelenésében, mind mozgásában nagyon élethű, és egyáltalán nem okoz csalódást. A szelíd óriást meg lehet érinteni, simogatni, és szívesen veszi, ha fotózzák vagy vele együtt fotózkodnak:

blues2 1
Jurassic World

Természetesen a legfőbb látványosság maga a The Ride, amely a vadonatúj Mosasaurus kifutójával nyit, ahol a világszerte, így az idehaza is látogatható, víz alatti alagút érzetét kelti LED panelekből, de a teljes élményhez hozzáad, hogy olyankor vízpermet is beszűrődik az alagútba. A régi Brachiosaurus-os látványosságot váltotta fel a Mosasaurus.

blue 1
Jurassic World

A túra következő részét a régi Jurassic Park: The Ride-ból mentették át teljesen, itt még a kísérőzene is a régi taktusokat idézi. Visszatért a bébi Stegosaurus és édesanyja is, valamint a Parasaurolophus is, valamennyi dínót felújították (vagy teljesen újjáépítették):

vlcsnap 2019 07 05 20h21m28s033
Jurassic World

Ezután jön a park legveszélyesebb állatait bemutató szakasz, ahol az Indominus rex, a Dilophosaurus, a Velociraptor és természetesen Isla Nublar királynője, a T. rex, Rexy várja a látogatókat, nem kis kalamajkát okozva:

vlcsnap 2019 07 05 20h20m46s411
Jurassic World

A legtöbb dinó és díszlet felújított, de új részletek is kialakításra kerültek, mint az Indominus kifutója (a falról lezuhanó Explorer helyén), vagy az Indominus rex kétszeri felbukkanása is újdonság.

blues3
Jurassic World

A T. rex, amelyet pár éve a többi dinóval együtt felújítottak már egyszer, ismét ráncfelvarráson esett át, és jobban néz ki, mint valaha!

vlcsnap 2019 07 05 20h19m25s321
Jurassic World

Amíg a látogatók a beszállásra várakoznak, LED képernyőkön a park menedzserével, Claire Dearing-gel (Bryce Dallas Howard), Owen Grady-vel (Chris Pratt) vagy épp Dr. Henry Wu-val (B.D. Wong) láthatóak interjúk, információk, az információs táblákon túl, még élethűbbé téve, hogy a látogatók épp Isla Nublar-on járnak.

ride2
Jurassic World

Bizonyára vannak csalódott rajongók, hiszen a legtöbb elem már ismerős lehet, de mivel a los angelesi park területileg már nem terjeszthető, annyira körbe van építve, és relatíve gyorsan hajtották végre az újradesignolást, kötve volt az építők és tervezők keze, de szerintem igazán remek módon újították meg a park ezen részlegét. Az orlando-i átalakítás még tart, ott talán több újdonság is várható, és gőzerővel halad a Peking melletti park építése is, ahol különleges 3D-s élmény fogja várni a látogatók, egy pörgőgömbben!

..És végül, de nem utolsósorban az élménykerekek – videó

Forrás

Forrás2

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...

Egyenlőre gyógyíthatatlan, gyulladásos betegség terjed Magyarországon, sok a beteg gyerek is

Az elmúlt húsz évben drasztikusan emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedők száma. Hazánkban mintegy 60 ezer beteget tartanak...

Életben lévő magyar túszról érkezett információ az izraeli hatóságoktól – videó

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, ami szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van...

Az Atlético Madrid, a Lazio, a Dortmund és a Barcelona is továbbjutott

A Manchester City kétgólos hátrányból fordítva biztosította csoportelsőségét, korábban továbbjutott már abból a csoportból az RB Leipzig is....