22.7 C
Budapest
2023. szeptember. 21. csütörtök

Két személy tűnt el fővárosi lakásaikból: a 18 éves Babári Fanni és az 55 éves Gálicza Károly Dénes.. Rendőreink a lakosság segítségét kérik!

Dátum:

Megosztás:

A 18 éves lányt a IX. kerületi rendőrök jelnleg is keresik.

eltűntek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság 01090-157/356/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Babári Fanni ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 18 éves lány IX. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.

Babári Fanni körülbelül 165 centiméter magas, erős testalkatú, barna haja derékig ér. 

 eltűntek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Babári Fanni tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Az 55 éves férfit a rendőrök nagy erőkkel keresik.

eltűntek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság 01140-157/516/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Gálicza Károly Dénes ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint az 55 éves férfi 2023. augusztus 31-én 17 óra körül egy zuglói lakásból ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik.

Gálicza Károly Dénes két méter magas, átlagos testalkatú, fekete hajú.

Eltűnésekor piros pólót viselt.

Eltűnt Gálicza Károly Dénes a XIV. kerületből

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Gálicza Károly Dénes tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Forrás1

Forrás2

SKYTING MAGAZIN

Fotómontázs: SKYTING MAGAZIN (Alapfotók: police.hu)

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A póker evolúciója: A régi kocsmáktól az online asztalokig

A póker az ügyességi, stratégiai és pszichológiai játék évszázadokon átívelő, gazdag történettel rendelkezik. Az ipar különlegessége, hogy rövid időn...

NAPÚT – 5: AZ Utolsó vacsora szereplői – Tádé

Jobbról balra haladva a harmadik apostol Szent Júdás Taddeus. Vigyázat! Nem tévesztendő össze az Iskarióti Júdással, aki végül...

Új kedvcsináló elérhető a „Loki” következő évadához

BUDAPEST, Magyarország (2023. szeptember 21.) – Az első évad meglepő lezárása után október 6-án folytatódik a Marvel Studios egyik közönségkedvenc...

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 1

Ugye emlékeznek még az idősebbek a 70-es évek elejére, amikor rettegtünk attól, hogy az energia alapját biztosító kőolaj...