1.7 C
Budapest
2023. december. 11. hétfő

Kiderült az igazság, hogy tényleg ufók lepték-e el a 9. kerület felett az eget!

Dátum:

Megosztás:

A József Attila lakótelepen élők meglepő dologról számoltak be. A nem éppen hétköznapi égi jelenséget kamerával is rögzítették. Sokan azt hitték, idegen életformák jeleit látták.

A közösségi médiában terjed a videó

A József Attila lakótelepen élők szokatlan dolgot fedeztek fel az égen. Cikázó fényeket láttak, amiket voltak, akik drónoknak, mások bulifényeknek gondoltak. Egyesek viszont úgy vélik, földönkívüliek lehettek. 

ferencvaros dregely utca 1 fb
ferencvaros dregely utca 1 fb

Nem mindenki lelkendezik

A Facebookon terjedő videó alatt számos hozzászólás olvasható. Az egyik kommentelő, aki felvetette a lehetőségét, hogy valóban földönkívüliek voltak, aggódik. Tart tőle, hogy ha valóban idegenekről van szó, sokkal fejlettebbek lehetnek az embereknél, ami fenyegetést jelenthet számunkra.

Mások alig várják már a találkozást a földönkívüliekkel

Egyesek nagyon szeretnének találkozni az idegenekkel. Volt olyan, aki úgy vélte, nem lenne olyan rossz, ha valóban idegen létformákkal találkozhatnánk. “Szívesen megnézném őket” – írta.

Kiderült, hogy nem földönkívüliekről van szó

Valójában nem földönkívüliek lepték el a 9. kerület felett az eget. Egy rendezvény fényeit látták a József Attila lakótelepen élők, írta meg a Bors, amely a videót is közzétette. Egy hozzászóló elmondta, máskor is látta már ezeket a fényeket, először nagyjából fél évvel ezelőtt.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Autósok, figyelem: átfogó ellenőrzést kezd a rendőrség

Célkeresztben a sofőrök, de aki nem él tudatmódosító szerekkel, annak nincs félnivalója. Országos akciót tart a rendőrség jövő héten...

Amerika-szakértő: Donald Trump előnye akkora, hogy vitázni sem áll le kihívóival

Az Egyesült Államok készül a következő választásokra: a republikánus oldalon utoljára vitáztak a jelöltek, Donald Trump viszont nem...

Vlagyimir Putyin szerint egész Ukrajnának nincs jövője

Ukrajna nem állít elő semmit, ezért nincs jövője, Oroszországnak pedig van - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök...

A Volán-sztrájk hétfői napja fog nagyot szólni a szakszervezet szerint

Vasárnap kezdődött a kétnapos tiltakozás. Közzétették, melyik régióban milyen arányban csatlakoztak a sztrájkhoz a dolgozók. December 10-re és 11-re...