23.6 C
Budapest
2023. május. 29. hétfő
NyitólapEzotéria, spiritualitásKristálygömb - Izrael

Kristálygömb – Izrael

Ahogy megszokhatták folytatjuk sorozatunkat, ahol aktuális világalakító történéseket más, spirituális szemüvegén keresztül vizsgálunk, ezúttal Izabela, svéd jövőkutatóén keresztül. Érdemes elolvasni előző részeinket, ahol Oroszország, az USA, Németország és Kína elkövetkező fél évére tekintettünk.

Izabela módszerei: tarot, orákulumkártya, kocka. Ezeket, mint vezetők használja és ő, mint vevő az őt ért hatások alapján jósol. Ez lehet akár szag, íz vagy bármilyen más érzés. Fontos, hogy nagyon nehéz pontos időpontokat megadni, tehát mi is kezeljük rugalmasan! Amennyiben három hónapos időkeretet mond, könnyen lehet, hogy az négy-, öt- vagy hat hónap

Izrael az elkövetkező 6 hónapban

A világon mindenütt, így Izrael régiójában is turbulens időszak következik. A covid oltásokkal kapcsolatban olyan információk kerülnek felszínre ami komoly felháborodást okoz majd mindenhol, de Izraelben, akik élen jártak a vakcinációban különös képpen. Nem lesz mentes az elkövetkező 6 hónap a tüntetésektől. Ezeket vallási körökből is erősítik majd.

Ebben a hat hónapban 4-5 hatalmas botrányra is számít, ami miatt sok vezetőt eltávolítanak. A hadsereget mozgósítják, de valószínűbbnek látja Izabela, hogy a határokon belül, hanem azokon túl vetik majd be. A jelenlegi vezetés nem tölti ki mandátumát és bár hatalmas ellenszélben, de egy nő kerül hatalomra, akit hitelesnek tart a közvélemény.

Azt látja a jós, hogy ltalálnak egy fontos régészeti leletet, ami Jézus korából, kétezer évvel azelőttről származik.

Sajnos egy nagyon komoly busz balesetet is lát az elkövetkező fél évben, ahol sokan meghalnak vagy megsérülnek. A tel aviv-i repteret lezárják majd egy időre.

A legérdekesebbet a végére hagytuk, Izabela úgy látja, hogy az elkövetkező időszakban, ami akár fél évnél hosszabb lehet, Izrael területe megnő és más nevet fog kapni. Ezt abból jósolja, hogy olyan szimbólumokat lát mint például az ország köré emelt falak lebontása.

Az eredeti videó itt érhető el!

Most népszerű

Hasonló hírek