16.9 C
Budapest
2023. május. 30. kedd
NyitólapEzotéria, spiritualitásKristálygömb - Kína, Tajvan

Kristálygömb – Kína, Tajvan

Az elmúlt évtizedben válságok, járványok és háborúk sorában egy dolgot biztosan megszokhattunk, sok forrásból, sok egymásnak ellentmondó hír jut el hozzánk. A kiszámíthatatlanság már-már életünk része lett. Ebben a káoszban jól esik néha megállni, és valami egészen más forrásból meríteni. Új cikksorozatunknak éppen ez a célja! Szeretnénk teret adni az alternatív értelmezéseknek, természetesen mindent a maga súlya szerint.Aktuális világalakító történéseket más, spirituális szemüvegén keresztül, ezúttal Izabela, svéd jövőkutatóén keresztül.

izabela
Izabela

Módszerei: tarot, orákulumkártya, kocka. Ezeket, mint vezetők használja és ő, mint vevő az őt ért hatások alapján jósol. Ez lehet akár szag, íz vagy bármilyen más érzés. Fontos, hogy nagyon nehéz pontos időpontokat megadni, tehát mi is kezeljük rugalmasan! Amennyiben három hónapos időkeretet mond, könnyen lehet, hogy az négy-, öt- vagy hat hónap.

A korábbi részeink Oroszországról, az Amerikai Egyesült Államokról és Németországról! Itt jegyezzük meg, hogy az amerikai részben Izabela ismeretlen eredetű lebegő dolgokat látott az égen, ennek fényében szeretnénk figyelmükbe ajánlani tegnapi cikkünket. Érdekes..

Jóslat Kína és Tajvan elkövetkező 6 hónapjáról.

Izabela együtt tárgyalja két országot, bár a kínai doktrína, Egy Kína, szerint ez együtt tárgyalandó, nekünk nem dolgunk ezt megítélni és Izabelának sem, illetve az elkövetkező időszakot is a két ország viszonya fogja meghatározni.

Kína és Tajvan közti tengeren hadihajókat lát, nem biztos, hogy megszállás miatt, lehet elrettentés céljából is. Nyílt háborút ugyan nem lát, de a feszültség nőni fog és lesznek fegyveres konfliktusok is. Ez a helyzet február végén vagy márciusban enyhülni fog. A fegyvergyártás felpörög és a szállításuk is, de nem egyértelmű, hogy hová irányulnak majd a szállítmányok, valószínűleg nem a klasszikus értelemben vett nyugatra.

Kína északi részén egy új járvány tör ki, nem hasonlít a covidhoz, de erről is felmerül, hogy ember alkotta vírus. Szerencsére erre hamar lesz ellenszer és úrra lesznek rajta. Tajvant nagy földrengés rázza meg, akár cunami is előfordulhat a jó szerint. A Sárga-folyó vízszintje megemelkedik, olyannyira, hogy sok ember kényszerül elhagyni otthonát.

A politika terén is feszült lesz a helyzet, ebben a helyzetben több vezetői személycsere is lesz. 4-5 olyan nagyhatalmú dinasztiát lát, ami eltűnik a színről. Ezek után a feszültség ugyan csökken, de a társadalom az így kiderült rosszhiszemű manipulácók miatt felháborodik, ami hatalmas tömegtüntetésekhez vezet majd., ezekkel egyidejűleg az egyik nagy tajvani repteret lezárják majd. Feltűnik az amerikai érdek Tajvanon, ahol ezzel kapcsolatban korrupt vezetők buknak le.

A gazdaság szerkezete megváltozik, így környezettudatosabb lesz majd. Új technológiáknak köszönhetően a már elsivatagosodott területeket is fel tudják használni és élhetővé tudják majd tenni. A minimálbér emelkedik és egy új jogrend a családok boldogulását segíti majd.

Az eredeti videó itt érhető el, a következő részben Izabela Izraellel foglalkozik majd.

Most népszerű

Hasonló hírek