16.9 C
Budapest
2023. május. 30. kedd
NyitólapEzotéria, spiritualitásKristálygömb - Törökország

Kristálygömb – Törökország

Amikor 2022. december 24-én feltette Izabela ezt az előrejelzését, gondolom nem is sejtette, hogy még az órát is eltalálja! A törökök kedvenc jóslási technikáját, a kávézacc jelzéseit is használta a gömb, kártyák, kockák mellett.

Persze azzal ő is tisztában van, sokszor mondja is, hogy az időpont nem biztos…Előrejelzésének lényeges pontjai, amik 2023. márciusig érvényesek a következők.A téma érzékenységére tekintettel a jóslat többi részét ezúttal nem,de az ide kapcsolódó részt egyenesben idézzük.

„Nagyon aggasztó idők jönnek.”

„A hegyvidéki régiókban – sok ilyen hegy van Törökországban – látok valamiféle heves esőzést, és ezek az esőzések okozhatnak földcsuszamlásokat. Az is látszik, hogy globálisan a Földünk felébredt és remeg. Földrengések és vulkánok, lehet, hogy Törökország észak-keleti régióiban történik. Ez a földrengés téli hónapban lesz.

Amint megtörténhet, ahogy mondtam, a földrengések ,földcsuszamlások, természeti katasztrófák. Sajnos sok embert látok megsérülni vagy meghalni, nagy természeti katasztrófáról van szó.

Segítséget is látok. Látom, hogy az emberek összejönnek segíteni a rászorulókon.Ez egy jó lecke mindenkinek; össze kell tartanunk, segítenünk kell egymást!Az emberek nagyon meg lesznek döbbenve.Sok önkéntes ember jön, hogy segítsen és próbáljon falvakat és városokat újjáépíteni a katasztrófa után.

Ez a földcsuszamlás, a talaj mozogni fog. Ez kora reggel fog megtörténni.Majdnem a kakas előtt.Látom, egy nő tartja a gyermekét és próbál elmenekülni valamilyen veszély elől.Sok csodát is látok, ami meg fog történni. Az emberek hisznek a csodákban, ettől erősebb lesz az ország.Szóval Izabela szerint egy viharos időszak lesz ebben a három hónapban,de a végén úgy tűnik, hogy a török emberek össze fognak tartani és segíteni fogják egymást minden bekövetkező válságban.”

Érdemes lehet elgondolkodni Izabela többi jóslatán is … (1 , 2 , 3 , 4 , 5)

Most népszerű

Hasonló hírek