0.5 C
Budapest
2023. december. 10. vasárnap

Megdöbbentő: ez a közös Lagzi Lajcsiban és a veronai buszbaleset sofőrjében

Dátum:

Megosztás:

A trombitás és a veronai buszbaleset okozásáért elítélt buszvezető is a baracskai börtönben kezdte meg büntetése letöltését. A két elítélt akár már találkozhatott is a rácsok mögött.

Hatéves szabadságvesztését kezdte meg idén a baracskai bv-intézetben a veronai buszbaleset okozásáért elítélt buszvezető. A verdiktet az olasz bíróság mondta ki, a magyar állam azonban helyt adott V. János kérelmének, így a büntetését itthon töltheti le. A magyar törvények azt is megengedik, hogy a büntetés kétharmadának letöltése után a büntetés-végrehajtási bíró feltételesen szabadságra bocsássa. Ebből következik, hogy a 18 ember halálában vétkes sofőr akár már négy év után szabad levegőt szívhat – írja a Borsonline.hu.

Az áramlopásban bűnösnek nyilvánított Lagzi Lajcsit a törvényszék 3,5 év letöltendő szabadságvesztésre ítélte, de mivel az előadóművész különböző trükkökkel próbálta elodázni a büntetés letöltését, épp ezért eléggé kétséges, hogy kedvezménnyel szabadul majd.

A két elítéltben mindenképpen közös, hogy ugyanabban az intézményben kezdték meg a büntetésük letöltését. 

A fogházban, amely Magyarországon a legenyhébb végrehajtási forma, az elítéltek viszonylag szabadon élhetnek, a reintegrációs programokon kívül a szabad idejükben akár vendégségbe is mehetnek egymáshoz, kártyázhatnak, sakkozhatnak. Ezért egyáltalán nem kizárt, hogy Lajcsi és a vétkes buszsofőr „összefutott” már a börtönben, sőt az sem kizárt, hogy akár tarthatják is a lelket egymásban. 

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Az orális szex növelheti a szájrák esélyét (18+)

Megdöbbentő tanulmány látott napvilágot az orális szex és a rák összefüggésben. Amerikai kutatók szerint az orális szex és a rák összefüggésben...

Pankotai Lili szánalmas interjúja a köznevelésért felelős államititkárral, Maruzsa Zoltánnal – videó

Maruzsa Zoltán ellátogatott a Fiatalok és médiatudatosság konferenciára. A rendezvény után Pankotai Lili aktivista egy rögtönzött interjún kapta...

Szinte az egész országra kiadták a vészjelzést, mutatjuk, hol a legrosszabb a helyzet

Elsősorban az autóba ülőknek jelent rossz hírt a mai időjárás, de nagy valószínűséggel senki sem fog különösképpen örülni....

Szánalmasan próbálkozik Zelenszkij, Buenos Airesbe repült Orbán Viktor után

Zelenszkij ukrán elnök a nemzetközi politikában egészen ritkán látható szánalmas módon próbálkozik, hogy valahogy megpróbálja rávenni Orbán Viktor...