18.8 C
Budapest
2023. szeptember. 30. szombat

Megsúgjuk, ez a 3 csillagjegy váratlan pénzt kap ősszel

Dátum:

Megosztás:

Vénusz, a pénz bolygója előre indult, ami előrelépést, változást jelez.

Az ősz nagy változásokat szokott hozni az emberek életébe. Ilyenkor véget ér a nyár, elkezdődik az iskola, és az idő is lassacskán téliesbe fordul. Ám olyan energiák is el fognak szabadulni idén ősszel, amik nagy fordulatokat jelentenek majd. 

Szeptember elején a Vénusz, a pénz bolygója előre indult, ami előrelépést, változást jelez az anyagiak területén. A Jupiter a Bika jegyében szintén kedvezően hat. Az Astronet összegyűjtötte azt a három csillagjegyet, akik ősszel plusz pénzt várhatnak. 

Kos

A Jupiter stabilitást, jólétet és elégedettséget jelez neked az őszre. Azt fontos leszögezni, hogy ez nem a „sült galamb”, vagyis tenned kell ahhoz, hogy mindez összejöjjön. Váratlan lehetőséget, plusz pénzt is jelez neked a horoszkóp októberre, novemberre. Az állásod is biztonságban van, így minden okod megvan az elégedettségre.

Bika

Idén ősszel learathatod végre az erőfeszítéseid gyümölcsét. Ha voltak is nehézségek, ennek most vége szakad, és váratlan irányból jön a fordulat, plusz pénzt kaphatsz. Az ősz elégedettséget jelez, és hogy rendbe tudod tenni az ügyeidet.

Vízöntő

Most a bátor elhatározások ideje jött el. Megkereshetnek egy ajánlattal, ami lehet üzleti, vagy munkalehetőség, ami jó pénzt hozhat a házhoz. Persze légy nagyon megfontolt, és nézz mindennek utána, menj biztosra, de ha így teszel, akkor idén ősszel megoldódhatnak az anyagi gondjaid.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Váratlan dolgot tettek az oroszok éjjel, ez az ország sodródhat bele a háborúba

Lehetséges légtérsértést észleltek a román hadsereg radarjai péntekről szombatra virradó éjszaka, amikor Oroszország újabb légitámadást intézett a román...

Kiakadtak a rajongók Beckham tettén, amikor szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert…

David Beckham ismét megosztotta a követőit legújabb videójával, amelyen szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert. Éppen Victoria Beckham párizsi...

Milliókat keres ez a gyönyörű lány azzal, hogy a kerek fenekével lufikat robbant – fotó

Egy fiatal nő nem gondolta volna, hogy az egyik rajongója fura kérdéséből üzleti vállalkozást fog indítani, azonban mégis...

Egyre durvul a migránsőrület – képek, videó

Drótvágó, létra, bot, csőre töltött éles lőfegyver... – át akarnak jönni az illegális migránsok a kerítésen - írja...