18.4 C
Budapest
2023. szeptember. 22. péntek

Menthetetlennek tűnik Harry herceg és Meghan Markle házassága

Dátum:

Megosztás:

Egyre több jel utal arra, hogy Harry herceg és Meghan Markle házassága válságba került.

Már korábban is arról cikkeztek a brit lapok, hogy nő a feszültség a hercegi pár között.

Legutóbb egy ismerősük tálalt ki a problémáikról, most egy szakértő is elmondta a véleményét, hogy miért van alapos okuk azt feltételezni, hogy hamarosan válás lesz a vége.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a hercegi párhoz közelálló, bennfentes informátor, aki szerint valójában már nem találják a helyüket egymás mellett. A hercegi pár akkor rohanhatott vesztébe, amikor úgy döntöttek, hogy Amerikába költöznek és elhagyják a brit királyi udvart. Azóta Londonban sem látják őket szívesen, főleg Meghan Markle-t, de Amerikában sem találták meg a számításaikat. Legalábbis Harry herceg nem, ugyanis felesége mindenbizonnyal filmes karrierjét szeretné újra elindítani.

A sorozatos botrányaik, a királyi családdal folyamatos konfliktusaik sem segítettek abban, hogy ők egészséges házasságban éljenek. Harry herceg botránykönyve, a dokumentumfilm, melyben kitálalták a királyi udvar titkait csak rontották a megítélésüket.

Kinsey Schofield királyi család-szakértő véleménye szerint már elmúlt a nagy szerelem Markle és Harry herceg között, emiatt egyre több a súrlódás közöttük, már nem a közös célokért küzdenek. Sokan úgy gondolják, hogy az is problémát okozott, hogy botrányaik miatt sok szerződést és együttműködést visszamondtak, már sokan nem szeretnének a rossz hírnevű házaspárral együtt dolgozni. Markle-nek problémát jelenthet, hogy ez anyagilag is nagy visszaesést jelent, hiszen épp azért ment hozzá Harry herceghez, mert az anyagi biztonságot jelentette számára.

Azt hiszem, látni fogjuk, hogy Meghan továbbra is megpróbálja elszakítani magát Harry hercegtől… Nagyon nincs kedvére az a bélyeg, amit a herceg feleségeként sütnek most rá.

Meghan új ügynökkel dolgozik, aki megpróbálja majd megfordítani az egyre negatívabb megítélést. Úgy tűnik, az a cél, hogy Hollywoodba is bejuthasson” – mondta Schofield a DailyStarnak, aki úgy gondolja, a rengeteg közös kudarc ahhoz vezetett, hogy ők is csalódtak egymásban és még egy darabig nem fognak elválni, de jelenleg biztosan válságos a házasságuk.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle között súlyos problémák vannakFORRÁS: WIREIMAGE/2018 POOL/SAMIR HUSSEIN/POOL/SAMIR HUSSEIN

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A fájó izmokat is kezelhetjük fahéjjal, levendula-illóolajjal és kurkumával

Nincs is annál rosszabb, amikor reggel már úgy kelünk ki az ágyból, hogy fájnak az izmaink. A fájó izomzatnak...

A magyarok bő kétharmada maradni akar az Unióban és bevezetné az eurót

Ha ma lenne a népszavazás, akkor a magyarok több mint kétharmada voksolna az unióban maradás és az euro...

Leállnak a lengyel fegyverszállítások a gabonavita miatt

Varsó mindeddig Ukrajna egyik legfőbb támogatója volt, de a közelgő választás felülírja a korábbi álláspontot - írja a...

Varga, Matolcsy, Bod egy asztalnál – borul a forint, szakad az OTP

A 61. Közgazdász-vándorgyűlésen folytat kerekasztal-beszélgetést a fiskális és monetáris politika jelenlegi és múltbéli vezetése - írja a vg.hu Egy asztalhoz...