1.7 C
Budapest
2023. december. 11. hétfő

Miért késelte halálra az apját a koroncói férfi?

Dátum:

Megosztás:

Egy 30 éves koroncói férfi szerda éjjel megkéselte az apját az otthonukban. Az 57 éves férfi belehalt a sérüléseibe. A helyiek szerint a férfival már korábban is voltak gondok. Az Origo azt is megtudta, hogy a férfi hogyan végzett az apjával.

Koroncó egyik csendes utcájába hívta ki a rendőröket egy ott élő férfi szerda éjjel, miután megölte az apját. Csütörtökön már szinte semmi sem emlékeztetett a tegnapi tragédiára, a család háza körül is nagy volt a csend.

A helyiek teljesen megrendültek a történtek után, nem gondolták volna, hogy a csendes kis településen ilyen szörnyű tragédia történhet. Ismerték a családot, de azt nem tudták, hogy ilyen feszültség van közöttük.

Rendes emberek, soha nem hallottam őket kiabálni vagy veszekedni. Minden nap mentek dolgozni. Ezért érthetetlen ez az egész. A gyerek tönkre tette a család és a saját életét.- mondta az Origónak egy férfi, aki az utcában lakik.

14A képre kattintva galéria nyílikFOTÓ: CSUDAI SÁNDOR – ORIGO

Egy másik szomszéd, egy idős férfi elmondta, hogy a férfival már korábban is voltak problémák, nem volt minta gyerek.

Nehezen kezelhető volt már fiatal korában is, iskolában és óvodában is voltak vele gondok.

FOTÓ: CSUDAI SÁNDOR – ORIGO

A szomszédok közül többen is beszéltek a meggyilkolt férfi feleségével, tőle úgy tudják, hogy

A FÉRFI ÁLMÁBAN KÉSELTE HALÁLRA AZ APJÁT.

A környékbeliek este hallották a szirénákat, ahogy megérkeztek a rendőrök és a mentők, de azt csak másnap reggel tudták meg, hogy mi történt. Azt egyelőre csak találgatni lehet, hogy a férfi miért gyilkolta meg az apját. 

A rendőrök még aznap este elfogták a férfit, aki beismerő vallomást tett.

Nyitókép: Illusztráció, Fotó: Ügyészség

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Autósok, figyelem: átfogó ellenőrzést kezd a rendőrség

Célkeresztben a sofőrök, de aki nem él tudatmódosító szerekkel, annak nincs félnivalója. Országos akciót tart a rendőrség jövő héten...

Amerika-szakértő: Donald Trump előnye akkora, hogy vitázni sem áll le kihívóival

Az Egyesült Államok készül a következő választásokra: a republikánus oldalon utoljára vitáztak a jelöltek, Donald Trump viszont nem...

Vlagyimir Putyin szerint egész Ukrajnának nincs jövője

Ukrajna nem állít elő semmit, ezért nincs jövője, Oroszországnak pedig van - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök...

A Volán-sztrájk hétfői napja fog nagyot szólni a szakszervezet szerint

Vasárnap kezdődött a kétnapos tiltakozás. Közzétették, melyik régióban milyen arányban csatlakoztak a sztrájkhoz a dolgozók. December 10-re és 11-re...