1.7 C
Budapest
2023. december. 12. kedd

Nem azért szakított Tóth Andi és Marics Peti, amiért sokan gondolták

Dátum:

Megosztás:

Az idei év is bővelkedett szakításokban, olyan párok is bejelentették, hogy elválnak útjaik, akik már évtizedek óta együtt éltek, esetleg családot is alapítottak.

Néhányuknak megnehezítette a dolgát, hogy egy-egy tévés felkérés miatt a szakítást követően is együtt kellett dolgozni, vagy szerepelni. A Párharc idei évadában kettő ilyen páros is szerepel, de ők szerencsésebbnek mondhatóak, hiszen a műsor forgatását követően szakítottak, majd mire az adásba került, már túl voltak a nehezén. Mindenesetre nem lehet könnyű látni a régi szép időket, ha már korábban eldöntötték, hogy véget vetnek a kapcsolatnak.

Tóth Andi és Marics Peti

A két énekes a Sztárban sztár 2022-es évadában találkozott, ahol Marics Peti duettpartnereként vendégszerepelt Tóth Andi. Már akkor észrevehető volt, hogy szimpatizálnak egymással, de a kapcsolatot egy ideig nem vállalták fel.

Tóth Andi és Marics Peti a Sztárban sztárban találtak egymásraFORRÁS: TV2

Majd az énekesnő szerepelt Maricsék egy videoklipjében is, ahol egyértelművé vált, hogy több van a két fiatal között, mint munkakapcsolat. Majd 2023 év elején felkérte őket a TV2, hogy zsűritagként vegyenek részt a Sztárban sztár következő évadában, amire boldogan igent is mondtak, hiszen ott talált rájuk a szerelem. A kapcsolat elég komolynak tűnt, még közös albérletbe is költöztek, egy kutyát is vettek, majd a TV2 show-műsorában tűnt fel a nézőknek, hogy feszültség van közöttük.

Tóth Andi és Marics Peti kénytelen volt együtt dolgozni, míg nem fejeződött be a Sztárban sztár idei évada. Már a nézők is érezték, hogy feszültség van köztükFOTÓ: SZABÓ GÁBOR – ORIGO

Nem sokkal később elismerték, hogy igazak a pletykák, de ekkor még több adás is hátra volt a show-ból, miután szakítottak, így kénytelen voltak együtt dolgozni. Tóth Andinak nem ez volt az első ilyen kínos esete a Sztárban sztár stúdiójában, ugyanis előtte pár évvel ő maga indult versenyzőként, akkoriban Szabó Ádám partnereként, aki szintén versenyző volt abban az évadban. A műsor kezdete előtt már szakítottak, így elég sok kellemetlen és feszült helyzet adódott ebből, sőt, a végső győztes is kettejük közül került ki 2020-ban, amikor az énekesnő alul maradt volt barátjával szemben. Egyes információk szerint Tóth Andinak nem különösebben tetszett, hogy Marics Peti egyre sikeresebb.

Az exek döntője volt a 2020-as Sztárban sztárbanFORRÁS: TV2

Gáspár Evelin és Varga Attila

A páros még a TV2 Párharc műsorának első évadában szerepelt együtt 2022-ben, és úgy tűnt, hogy nagy az összhang közöttük. Majd mégis hirtelen ért véget a kapcsolat, amiről Gáspár Evelin eleinte nem nyilatkozott, majd végül elismerte, hogy ő vetett véget a dolgoknak, mert nem tudta elviselni párja féltékenykedését, sőt az is kiderült, hogy Varga Attila többször is hazudott neki a kapcsolatuk alatt.

Erről nem igazán beszélek, de majdnem két év után lezártam a párkapcsolatot.Ez lehet, hogy felszabadított. Nagyon fájt, nagyon rossz volt, de hát megy az élet tovább. Előre megyünk, nem hátra” – mondta korábban Gáspár Győzőék nagyobbik lánya, aki jelenleg inkább a karrierjére koncentrál.

Varga Attila és Gáspár Evelin a Párharc promóképénFORRÁS: TV2

Videó

Halastyák Fanni és Szlépka Armand

Halastyák Fanni „Nemazalány” és Szlépka Armand október végén jelentették be, hogy véget ért a kapcsolatuk. Nem először szerepeltek együtt tévéműsorban, ugyanis ők nyerték a 2022-es Ázsia Expresszt. Most a Párharc új évadában láthatják együtt őket a nézők újra a TV2-n, ugyanis a nyáron, amikor forgattak, még együtt voltak. Az énekesnő és sportoló párja már a műsor sajtóeseményén bejelentették, hogy nem alkotnak egy párt.

Az Ázsia Expresszt megnyerték, jó párosnak tűntek, de kapcsolatuk véget értFORRÁS: NEMAZALÁNY INSTAGRAM

Videó

Rékasi Zsigmond és Gallai Melitta

Egy újabb páros a Párharc harmadik évadából, akik nem élték meg együtt, hogy a műsor adásba kerüljön, ugyanis Halastyákék után pár nappal ők is bejelentették, hogy szakítottak. Rékasi Zsigmond és Melitta szerelme a Párharc forgatása alatt óriási lánggal égett, elmondásuk szerint valósággal szárnyaltak. Majd idővel azt érezték, hogy mégsem illenek össze, különbözőek a céljaik, ezért jobbnak látták, ha külön utakon folytatják, de tisztelettel váltak el egymástól, nincs közöttük harag.

Rengeteget adott mindkettőnknek az életéhez, nagyon jó tapasztalás volt ez a műsor.Fantasztikus embereket ismerhettünk meg, az élményeket pedig tovább visszük egy életen át” – mondta Rékasi Zsigmond korábban.

Rékasi Zsigmond és Gallai Melitta a Párharc promóképénFORRÁS: TV2

Videó

Kulcsár Edina és Csuti

Az egykori házaspár botrányos válása majd egy évig nem csengett le, hiszen folyton kiderült valami megdöbbentő körülmény arról, mi volt köztük valójában. A legnagyobb felháborodást az keltette, hogy Kulcsár Edina a válásuk bejelentését követően, szinte azonnal elismerte, hogy egy párt alkot a rapper G.w.M-mel, ezt sokan nem nézték jó szemmel. Az egykori szépségkirálynő azóta már hozzá is ment új párjához, sőt közös kislányuk is megszületett idén májusban.

Kulcsár Edina és Csuti is egy tévéműsor után szakítottakTV2

Ami a legtöbbekben ellenérzéseket váltott ki, hogy nem sokkal a szakítás előtt még azt mutatták, hogy rendben a házasságuk, sőt az RTL Klub Párharchoz hasonló, elátkozott realityjében is együtt szerepeltek, melyre jellemző, hogy sokan szakítanak, miután részt vettek benne. Akkor Kulcsár Edina és Csuti elárulták, hogy válságban a kapcsolatuk, de dolgoznak rajta.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga

Kulcsárékkal azonos időben próbálkozott L.L. Junior és mára már exfelesége, Körtvélyessy Kinga is, akik úgy vállalták el a felkérést, hogy már egy ideje tudni lehetett, hogy gondjaik vannak. Mire adásba került a műsor, ők már külön is éltek egymástól, és bár eleinte nem nagyon beszéltek arról, mi van köztük valójában, a végére nagyon elfajult a helyzet köztük. A házaspár válási ügye 2021 óta húzódik, most október negyedikén azonban hivatalosan is kimondták a válást, mely elvileg nagyon sokba került a rappernek. Ezt megelőzően nagyon mérges volt a viszony az egykori házaspár között, a nyilvános sárdobálástól sem riadtak vissza az utóbbi időben. Miután megegyeztek, és lezárták a dolgot, mégis úgy tűnt, hogy békével távoztak a helyszínről a gyerekeikkel együtt. Egy ismerősük elmondásai szerint azóta egyre több időt töltenek egymás társaságában, és „a válásuk után ismét olyan fesztelen a viszonyuk, mint a megismerkedésükkor volt”, azonban azt, hogy újra együtt lennének, mind a ketten tagadják.

ForrásL.L. Junior és Kinga 2019 januárjában házasodtak össze, 2023-ban már el is váltak, egy közös

kislányuk született a kapcsolatból, FORRÁS: FACEBOOK

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Autósok, figyelem: átfogó ellenőrzést kezd a rendőrség

Célkeresztben a sofőrök, de aki nem él tudatmódosító szerekkel, annak nincs félnivalója. Országos akciót tart a rendőrség jövő héten...

Amerika-szakértő: Donald Trump előnye akkora, hogy vitázni sem áll le kihívóival

Az Egyesült Államok készül a következő választásokra: a republikánus oldalon utoljára vitáztak a jelöltek, Donald Trump viszont nem...

Vlagyimir Putyin szerint egész Ukrajnának nincs jövője

Ukrajna nem állít elő semmit, ezért nincs jövője, Oroszországnak pedig van - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök...

A Volán-sztrájk hétfői napja fog nagyot szólni a szakszervezet szerint

Vasárnap kezdődött a kétnapos tiltakozás. Közzétették, melyik régióban milyen arányban csatlakoztak a sztrájkhoz a dolgozók. December 10-re és 11-re...