0.5 C
Budapest
2023. december. 10. vasárnap

Nem kezdődött meg a termelés hétfőn az iváncsai akkugyárban

Dátum:

Megosztás:

A közelmúltban több hírportál arról számolt be, hogy november 6-tól megkezdi a termelést az iváncsai akkumulátorgyár, ahol egyébként néhány nappal ezelőtt gond volt az egyik akkumulátor cellájával.

Mint meg is írtuk, az első meg nem erősített hírek szerint kigyulladt az SK Innovation egyik üzemében egy akkumulátor két cellája, a vállalat azonban a keddi napon adott válaszában tisztázta: egy cella kezdett el füstölni, amit a létesítmény tűzoltói a biztonság kedvéért lefújtak egy poroltó készülékkel, tűz nem volt. De visszatérve a termelés kezdetére, erre is rákérdeztünk, amikor a tűzeset kapcsán felkerestük az SK-t. 

– A gyártás hétfői, vagyis 2023. november 6-i megkezdésével kapcsolatban megjelent információk teljességgel tévesek. Nem kezdődött meg a gyártás! A korábban előzetesen tervezett kezdési időpont valóban november eleje volt, azonban különböző hatósági engedélyeztetések még folyamatban vannak – válaszolták, valamint azt is hozzátették, hogy a gépbeállítások, géptelepítések is zajlanak még, így újfent csak azt tudják megerősíteni, hogy nem kezdődött meg a gyártás, mert az ahhoz szükséges feltételek nem adottak jelenleg.

Ezenkívül érdeklődtünk még arról, hogy hol tartanak azon infrastrukturális fejlesztések, melyek keretében úgy tudjuk, tervben volt egy gyárhoz vezető ipari vágány és az M6-os autópályához tartozó összekötőút is. De erre nem kaptunk egyértelmű választ, annyit azonban megtudtunk, hogy az infrastrukturális fejlesztések egy közbeszerzési eljárás keretein belül történnek. A közbeszerzési ajánlatkérő pedig a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. volt. Mivel a NIF január elsejétől megszűnt és feladatait az Építési és Közlekedési Minisztérium vette át, így őket kerestük meg, hogy további információk után érdeklődjünk. Amint választ kapunk, cikkünket frissítjük. 

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Az orális szex növelheti a szájrák esélyét (18+)

Megdöbbentő tanulmány látott napvilágot az orális szex és a rák összefüggésben. Amerikai kutatók szerint az orális szex és a rák összefüggésben...

Pankotai Lili szánalmas interjúja a köznevelésért felelős államititkárral, Maruzsa Zoltánnal – videó

Maruzsa Zoltán ellátogatott a Fiatalok és médiatudatosság konferenciára. A rendezvény után Pankotai Lili aktivista egy rögtönzött interjún kapta...

Szinte az egész országra kiadták a vészjelzést, mutatjuk, hol a legrosszabb a helyzet

Elsősorban az autóba ülőknek jelent rossz hírt a mai időjárás, de nagy valószínűséggel senki sem fog különösképpen örülni....

Szánalmasan próbálkozik Zelenszkij, Buenos Airesbe repült Orbán Viktor után

Zelenszkij ukrán elnök a nemzetközi politikában egészen ritkán látható szánalmas módon próbálkozik, hogy valahogy megpróbálja rávenni Orbán Viktor...