1.7 C
Budapest
2023. december. 12. kedd

Nevelőapja kéthetente erőszakolta meg 10 éves nevelt lányát. Az apát a lány anyja jelentette fel. Elítélték, és szülői felügyeleti jogát elvették saját fia felett is. Megszületett a nevetséges ítélet, ami ellen a vádlott és védője FELMENTÉSÉRT fellebezett! Felháborító az egész ügymenet! – szólj hozzá! (18+)

Dátum:

Megosztás:

A Győri Fellebviteli Főügyészség közleménye szerint a vádlott 9 éven keresztül élettársi kapcsolatban élt, amiből egy közös gyermek született.

Fiukon kívül velük élt még a nő előző kapcsolatából született lánya is, aki 2021 júniusáig nem is tudta, hogy a férfi nem a vér szerinti apja. A szexuális cselekményekre, erőszakra azok után került sor, hogy a pár kapcsolata megromlott, és az anya elköltözött otthonról a gyerekekkel. Mivel a szülői felügyeleti jogot továbbra is közösen gyakorolták a gyerekek minden második hétvégét nála töltöttek. Ezeken az alkalmakon 2021 februárjától júniusig folyamatosan molesztálta 10 éves nevelt lányát, amíg a fia aludt. 

Molesztálta 10 éves nevelt lányát. Fotó: kittipong053 / Shuterstock

A kislány csak nyáron merte elmondani édesanyjának azt, hogy mit is tesz vele a férfi. A nő ezt követően rögtön feljelentést tett, ami miatt a Szombathelyi Törvényszék a vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 6 év fegyházbüntetésre, és további 6 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Megállapította, hogy a törvény értelmében feltételes szabadságra nem bocsátható. Végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba. A szülői felügyeleti jogát a sértett vonatkozásában megszüntette.

Az ítélet ellen az ügyész súlyosítás érdekében, a vádlott és védője felmentésért fellebbezett. Ezzel ellentétben a Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a férfi a jogi és az erkölcsi kötelezettségeit is súlyosan megszegte, ezért a büntetése súlyosítását tartja indokoltnak. Az eljárás másodfokon a Győri Ítélőtábla előtt folytatódik.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Autósok, figyelem: átfogó ellenőrzést kezd a rendőrség

Célkeresztben a sofőrök, de aki nem él tudatmódosító szerekkel, annak nincs félnivalója. Országos akciót tart a rendőrség jövő héten...

Amerika-szakértő: Donald Trump előnye akkora, hogy vitázni sem áll le kihívóival

Az Egyesült Államok készül a következő választásokra: a republikánus oldalon utoljára vitáztak a jelöltek, Donald Trump viszont nem...

Vlagyimir Putyin szerint egész Ukrajnának nincs jövője

Ukrajna nem állít elő semmit, ezért nincs jövője, Oroszországnak pedig van - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök...

A Volán-sztrájk hétfői napja fog nagyot szólni a szakszervezet szerint

Vasárnap kezdődött a kétnapos tiltakozás. Közzétették, melyik régióban milyen arányban csatlakoztak a sztrájkhoz a dolgozók. December 10-re és 11-re...