18.4 C
Budapest
2023. szeptember. 22. péntek

Ordas nagy pofont kapott Berki Mazsi! Jól látszik arcán az ütés nyoma – videó

Dátum:

Megosztás:

Berki Mazsi bármit csinál, bármit oszt meg a közösségi felületein, követők ezrei kezdik el milliméterről-milliméterre átvizsgálják a fotóit, vagy videóit.

Van, aki azért, hogy megfogalmazhassa a neki szánt dicséretét, de  természetesen olyan is akad, aki a kákán is csomót keres és persze talál is. Így esett Berki Krisztián özvegyének egyik friss posztja alatt is, melyen nem is igazán kellett sokáig keresni a „hibát”, hiszen az ott volt szem előtt, vagyis inkább szem alatt.

Bizony egy monokli látható a képsorokon és bár Mazsi elárulta, hogy éppen edzésről ért haza, amikor leült a kamera elé, hogy egy kis pénzt keressen a posztjával, nem mindenki kötötte össze ezt az edzés azzal, hogy az anyuka hamarosan egy tévéműsorban szerepel majd, ahol bizony adni és kapni is fog kemény pofonokat. Ez utóbbira pedig már az edzések alatt is akad példa. Ennek a nyoma éktelenkedik most Mazsi arcán. Persze a kommentelők nem is maradtak restek és akadt olyan is, aki nem szaladt át a szomszédba egy kis rosszindulatért. Mindjárt azt feltételezte, hogy a híresség esetleg otthon szerezte monokliját. 

INSTA-poszt

„Mi történt a bal szemed alatt?” – tette fel a kérdést az egyik rajongó, akinek mindjárt egy másik, nem feltétlenül őszinte tisztelője reagált egy ízetlen és ízléstelen hozzászólással.

 „Biztos ez a manus is veri…”

– írta a követő. Mazsi persze egy félmondattal helyretette a dolgot és elárulta, hogy valóban a bokszedzésen szaladt bele a nyomot hagyó maflásba.  

„Két csont találkozásának az eredménye…” – ennyiből persze még nem lenne egyértelmű a dolog, de bokszkesztyű emojival azért rásegített, hogy világos legyen a válasza. Az ugyan nem teljesen világos, hogy ezesetben hogyan találkozhatott „csont a csonttal”, de nem kell mindenbe belekötni…

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A fájó izmokat is kezelhetjük fahéjjal, levendula-illóolajjal és kurkumával

Nincs is annál rosszabb, amikor reggel már úgy kelünk ki az ágyból, hogy fájnak az izmaink. A fájó izomzatnak...

A magyarok bő kétharmada maradni akar az Unióban és bevezetné az eurót

Ha ma lenne a népszavazás, akkor a magyarok több mint kétharmada voksolna az unióban maradás és az euro...

Leállnak a lengyel fegyverszállítások a gabonavita miatt

Varsó mindeddig Ukrajna egyik legfőbb támogatója volt, de a közelgő választás felülírja a korábbi álláspontot - írja a...

Varga, Matolcsy, Bod egy asztalnál – borul a forint, szakad az OTP

A 61. Közgazdász-vándorgyűlésen folytat kerekasztal-beszélgetést a fiskális és monetáris politika jelenlegi és múltbéli vezetése - írja a vg.hu Egy asztalhoz...