1.4 C
Budapest
2023. november. 29. szerda

Óriási botrány az Ázsia Expresszben, kínos dolgok derültek ki egy szereplőről

Dátum:

Megosztás:

Amikor nem forgattak, Alekosz párja folyamatosan egy rivális kedvét kereste.

Mint írtuk, remek nézettséggel megy az idei évad is a TV2-n, sokan követik az Ázsia Expressz – felfedezzük Amerikát! adásait. Az egyik páros, amellyel mindig történik valami, az Nagy Alekosz és Varsányi Réka duója: már kinn sem lehetett tisztán látni, mi van köztük, de miután hazajöttek, a nő egy interjúban elmondta, hogy elege lett a megaláztatásokból és szakított a médiacelebbel.

Ázsia Expressz: Alekosz épp egy idegen nőnek udvarol, amikor ott ül mellette a párjaTV2

Alekosz sérelmezte Varsányi Réka szavait, és úgy gondolta, elmondja, ő hogyan látta ezt a kapcsolatot. „Voltak időszakok, amikor képes lettem volna beleszeretni. De Réka egy barátnőmmel kavart, találkozni is akartak, nekem ez nem tetszett” – mesélte.

Ázsia Expressz, Réka és Alekosz. TV2

„Az Ázsia Expresszben Kucsera Gáborral nekem nagyon sok gondom volt, a mi veszekedéseink nem a show részei voltak, az mind nagyon éles szituáció volt… amikor nem forgott a kamera, Réka mást sem csinált, csak folyamatosan összejárkált a többiekkel. Én ezt nem akartam. Ő mendencézni, szaunázi, inni akart, minden este le volt részegedve” – mondta a volt párjáról. Öt-hat nap forgatás után mindig volt egy-két nap pihenő, ilyenkor történtek ezek a tivornyák.

A szétesett páros az Ázsia ExpresszbenFORRÁS: TV2

„Én csak azért vettem részt ezekben a partizásokban, mert nem akartam, hogy Réka valamibe belekeveredjen. Neki nagyon tetszett a Kucsera Gábor. Nem is rejtette véka alá, sokat voltak együtt, kettesben… én pedig azért voltam ott, nehogy valami történjen, nehogy elvigye a Kucsera, én ezt nem akartam.Lehet, hogy féltékeny voltam,meg akartam akadályozni ez… de Réka mindig menni akart, inni akart, folyamatosan ott piált velük, nekem ez nem tetszett” – közölte. Bővebben az interjúban. 

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...

Egyenlőre gyógyíthatatlan, gyulladásos betegség terjed Magyarországon, sok a beteg gyerek is

Az elmúlt húsz évben drasztikusan emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedők száma. Hazánkban mintegy 60 ezer beteget tartanak...

Életben lévő magyar túszról érkezett információ az izraeli hatóságoktól – videó

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, ami szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van...

Az Atlético Madrid, a Lazio, a Dortmund és a Barcelona is továbbjutott

A Manchester City kétgólos hátrányból fordítva biztosította csoportelsőségét, korábban továbbjutott már abból a csoportból az RB Leipzig is....