1.4 C
Budapest
2023. november. 29. szerda

Óriási fordulat a válás után! Lebukott L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga

Dátum:

Megosztás:

Ugyan egy hónappal ezelőtt hivatalosan is elvált egymástól Junior és Kinga, az egykori házaspár tagjai között a mai napig megvan a kémia, szívesen időznek egymás társaságában. A hírek szerint egyre többször találkoznak hármasban a közös kislányukkal.

Október negyedikén mosolygós arccal léptek be a felek az Érdi Járásbíróság épületébe, ahol alig egy óra alatt hivatalosan is véget vetettek a házasságuknak. Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior papíron négy évig voltak házasok, a valóságban azonban egy amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban éltek, az utolsó hónapokat pedig fizikailag is külön töltötték, miután Kinga beadta a válópert. 

2023 október 4-én hivatalosan is elválasztották Kingát és Juniort egymástól (Fotó: Bors)

A szülők szeme fénye 

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga között már az első találkozásukkor forrt a levegő. A híres színész lánya és a balhés énekes azonban olyan eltérő kulturális közegből származik, hogy senki nem adott esélyt arra, hogy köztük valaha is komoly kapcsolat lehet… A szerelmesek azonban rácáfoltak mindenkire, bátran vágtak bele a közös életükbe – ehhez Juniornak szakítania kellett a két gyermeke édesanyjával, Hopp Csillával -, és még attól sem ijedtek meg, hogy közös gyermeket neveljenek. 2020 szeptember 17-én látta meg a napvilágot Lesi Lili, a szülei szeme fénye, akinek a létezése az első perctől kezdve nagyban befolyásolja, hogy az édesanyja és az édesapja milyen viszonyt ápolnak egymással.

Válás után is együtt 

Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior válópere hosszú hónapokig tartott, és az első tárgyalásokon úgy tűnt, hogy kemény menet lesz. A házaspár sem az anyagiakban, sem a közös gyermekük felügyeleti jogában nem tudtak megegyezni, a tárgyalásokon veszekedés hangja szűrődött ki a teremből, idén tavasz végén még úgy festett, hogy évekre beköltözhetnek a bíróságra, és vagyonokat fizethetnek az ügyvédeknek, ha nem egyeznek meg a vitás kérdésekben. A nyugvópont október első napjaiban jött el, a páros soron kívül kért időpontot, és mint kiderült, már előre megírt megegyezésről szóló szerződéssel álltak a bíró elé, akinek nem volt más dolga, mint hivatalossá tenni a válásukat. Aki azonban azt hitte, hogy Kinga és Junior ezen a ponton új életet kezd, nagyot tévedett… Az egykori házasok ugyanis itt kerültek újra közel egymáshoz.

Körtvélyessy Kinga L.L. Junior
A válóperükről kilépve azonnal a közös kislányukat ölelték (Fotó: Bors)

A Bors jelen volt akkor, amikor a tárgyalóteremből egyből randizni mentek, de a hírek szerint ezek a titkos találkák azóta csak sűrűsödtek. Úgy tudni, hogy Kinga és Junior között a válásuk után ismét olyan fesztelen a viszony, mint a megismerkedésükkor volt, szeretnek egymás társaságában időzni, közös programokat szervezni a kislányukkal. Az ismerőseik szerint ezek a találkák egyre gyakrabban fordulnak elő, már-már azt hihetik a barátok, hogy újra egy párt alkotnak, ezt azonban Junior és Kinga is kategorikusan tagadja. Ők azt állítják, hogy egyszerűen csak jólérzik magukat egymás közelében…

Körtvélyessy Kinga, L.L. Junior, Life TV, YouTube
Kinga és Junior jól érzik magukat egymás társaságában (Fotó: Life TV)

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...

Egyenlőre gyógyíthatatlan, gyulladásos betegség terjed Magyarországon, sok a beteg gyerek is

Az elmúlt húsz évben drasztikusan emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedők száma. Hazánkban mintegy 60 ezer beteget tartanak...

Életben lévő magyar túszról érkezett információ az izraeli hatóságoktól – videó

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, ami szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van...

Az Atlético Madrid, a Lazio, a Dortmund és a Barcelona is továbbjutott

A Manchester City kétgólos hátrányból fordítva biztosította csoportelsőségét, korábban továbbjutott már abból a csoportból az RB Leipzig is....