-2 C
Budapest
2023. november. 30. csütörtök

Sokkoló videón, ahogy a Hamász terroristái megölik és kirabolják a fesztiválozókat

Dátum:

Megosztás:

Mint arról a Naphire.hu is beszámolt, legalább 260 holttestet találtak egy izraeli zenei fesztivál helyszínén a Hamász szombati támadása után. Most több videó is előkerült a helyszínről, amelyek azt mutatják, hogy a terroristák meggyilkolják és kirabolják a fesztiválozó fiatalokat.

CNN által hitelesített és földrajzi helymeghatározással ellátott, műszerfalon készült felvételek szerint a Hamász terroristái, akik szombaton megtámadtak egy dél-izraeli zenei fesztivált, közvetlen közelről lőttek le embereket, majd kifosztották a holmijukat.

Nem világos, hogy kinek az autójából származik a videó, amely vasárnap kezdett el keringeni a közösségi médiában. A felvételek azonban új megvilágításba helyezik a fesztivál helyszínén történt támadást, ahol az izraeli mentők szerint 260 halottat találtak.

Az első videó az időkód szerint 9:23-kor kezdődik – több órával azután, hogy a résztvevők a CNN-nek elmondták, hogy hallották az első robbanásokat.

A felvételen egy terrorista kiabál, majd géppisztolyát egy autó mellett fedezékbe húzódó emberre irányítja. A fegyverből üres töltényhüvelyek lövellnek ki; nem világos, hogy figyelmeztető lövéseket adott-e le, vagy lelőtte a civilt. A vérbe borult férfit mindenesetre a fegyveres terrorista elhurcolja. Nem tudni, mi történt vele ezután.

Egy másik felvétel valakit a földön fekve mutat. Az illető mozogni kezd, amikor egy másik fegyveres terrorista jelenik meg a képernyőn. A fegyveres odafut a földön fekvő emberhez, rálő, majd elsétál.

A műszerfali kamera 12:09-kor készült videóján két fegyveres közeledik a meggyilkolt ember holttestéhez. Miután átkutatták a zsebeiket, az egyik terrorista lekap valamit a testről, és a saját zsebébe teszi.  

Néhány perccel később egy nőt ragadnak ki egy autó hátsó üléséről, és kivezetik a kamera látóteréből. A fegyveresek ezután kiürítenek egy bőröndöt egy másik autó csomagtartójából, és átnézik a tartalmát.

Röviddel ezután az elfogott nőt futva és integetve látják a fesztivál területe felé futni, miközben körülötte golyók csapódnak a földbe. A nő ismét fedezékbe vonul a kiürített bőrönd és a nyitott csomagtartó mellett. A nő sorsa ismeretlen.  

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...

Egyenlőre gyógyíthatatlan, gyulladásos betegség terjed Magyarországon, sok a beteg gyerek is

Az elmúlt húsz évben drasztikusan emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedők száma. Hazánkban mintegy 60 ezer beteget tartanak...

Életben lévő magyar túszról érkezett információ az izraeli hatóságoktól – videó

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, ami szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van...

Az Atlético Madrid, a Lazio, a Dortmund és a Barcelona is továbbjutott

A Manchester City kétgólos hátrányból fordítva biztosította csoportelsőségét, korábban továbbjutott már abból a csoportból az RB Leipzig is....