17.1 C
Budapest
2023. szeptember. 22. péntek

Súlyos döntést hozott Nádai Anikó és Hajmásy Péter

Dátum:

Megosztás:

Nádai Anikó és kedvese között teljes az egyetértés, döntést hoztak a családbővítés kérdésével kapcsolatban.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter (vagy ahogy mindenki hívja, Hagyma) szerelme 2020 óta lángol, olyannyira, hogy a férfi tavaly januárban, egy egzotikus álomnyaraláson megkérte Anikó kezét, kisvártatva pedig az is kiderült, hogy babát vár Pétertől.

nádai anikó
Nádai Anikó és Hajmásy Péter élete így teljes Fotó: Szabolcs László

Szerelmük gyümölcse, egy tündéri kisfiú végül tavaly nyáron jött a világra, és a pár döntése alapján a Hajmásy Péter Pál nevet kapta, de a szülők leginkább Alex-nek szólítják.

Anikó szerint a párja csodás apa

Bár kisfiuk még csak egyéves, Anikó és Hagyma nem hagyták ki a JOY 25. születésnapi partiját, gyermekükre addig a boldog nagyszülők vigyáztak. Arra voltunk kíváncsiak, vajon Hagyma milyen apának tartja magát, ám mielőtt még ezt kifejthette volna, Anikó gyorsan átvette tőle a szót.

– Én nem hittem volna, tökéletes apa, de tényleg. Mindenben segít, mindenben ott van, támogat. Nem az a forgatókönyv, hogy ott van anya és apa néha besegít, hanem abszolút ugyanannyira, ötven-ötven százalékban vesszük ki a részünket a szülői teendőkből. Ő legalább annyit pelenkázik, mint én, sőt! És nagyon gyakran fürdeni a kisfiunkat – kezdte a Borsnak a büszke anyuka, aki

Miért nem bővül tovább a család?

Az idilli párkapcsolat ellenére Hagyma úgy érzi, most teljesen kerek az élete, és nem tudná elképzelni, hogy egyéves kisfia és Anikó korábbi párkapcsolatából született gyermeke, Patrik mellett még egy gyermeket nevelgessen. Szerencsére ebben Anikó is osztja a véleményét, így egyáltalán nem alakult ki konfliktus a szerelmesek között. 

– Nekem bőven elég így kettő, három már nem kell. Azért ez az apaság ez kemény, kemény! Nem akarok ilyen kisbuszokkal járkálni a jövőben. Nagyon szeretjük az életünket, ez a két gyermek bőven elég. Természetesen, ha valakinek három van, az is csodás, de én ismerem magam, ez a két gyermek is nagyon nagy koncentrációt igényel, három már nem férne bele – árulta el őszintén Hagyma, aki receptre írná fel azt minden szerelmesnek, hogy a gyerek ellenére is szánjanak időt egymásra, legalább kéthetente szervezzenek olyan romantikus programot, amin csak ketten vannak és csak egymásra figyelnek.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A fájó izmokat is kezelhetjük fahéjjal, levendula-illóolajjal és kurkumával

Nincs is annál rosszabb, amikor reggel már úgy kelünk ki az ágyból, hogy fájnak az izmaink. A fájó izomzatnak...

A magyarok bő kétharmada maradni akar az Unióban és bevezetné az eurót

Ha ma lenne a népszavazás, akkor a magyarok több mint kétharmada voksolna az unióban maradás és az euro...

Leállnak a lengyel fegyverszállítások a gabonavita miatt

Varsó mindeddig Ukrajna egyik legfőbb támogatója volt, de a közelgő választás felülírja a korábbi álláspontot - írja a...

Varga, Matolcsy, Bod egy asztalnál – borul a forint, szakad az OTP

A 61. Közgazdász-vándorgyűlésen folytat kerekasztal-beszélgetést a fiskális és monetáris politika jelenlegi és múltbéli vezetése - írja a vg.hu Egy asztalhoz...