2.9 C
Budapest
2023. december. 11. hétfő

Szász Júlia ezt mondta a balesetről..

Dátum:

Megosztás:

Szász Júlia előszeretettel és izgalommal bújt estéről estére Júlia bőrébe a Nemzeti Színházban, ám a múlt pénteki előadáson súlyos baleset érte a 28 éves színésznőt.

Júliát kollégája, Horváth Lajos Ottó tartotta egy kis, vastraverzes erkélyen, amiről már korábban elmondták, hogy veszélyes, igaz, baleset még nem történt az előadás során. Az Üvegtigrisből is ismert színész ekkor váratlanul megszédült, mindketten átestek a korláton, majd a színpad deszkáira zuhantak a körülbelül négy méter magasból.

balesetnemzeti
Szász Júliát jelenleg is kórházban kezelik  (Fotó: Nemzeti Színház/Eöri-Szabó Zsolt)

A közönség nem láthatta a rémisztő balesetet, az ugyanis a takarásban történt, ám az előadást természetesen azonnal megszakították. Mindkét művészt kórházba szállították, a műtét Júlia számára is elkerülhetetlenné vált. Úgy tudni, a fiatal színésznőt végtagsérülésekkel, például lábszárcsont-töréssel operálták. Bár már jobban van, eltart egy ideig, amíg kiengedik a kórházból, nem beszélve a rá váró rehabilitációról, valamint arról, hogy lelkileg is fel kell dolgoznia a történteket.

Tavaly már szóba került az ominózus erkély

Szász Júlia tavaly júliusban egy hosszabb interjúban mesélt a Nemzeti Sportnak az edzéshez, különösképpen a jógához fűződő viszonyáról. A portál újságírója egy adott ponton szóba hozta a Rómeó és Júliát, megemlítve, hogy a két szerelmes nászéjszakájának helyszíne Júlia szobája helyett az a magas traverz, amelyen a baleset is történt.

balesetnemzeti
Ottó és Júlia az ominózus jelenetben (Fotó: Nemzeti Színház/Eöri-Szabó Zsolt)

A színésznő akkor elmondta, valóban magasan van ilyenkor a színpadi partnereivel, mind a Rómeót alakító Herczegh Péterrel, mind Horváth Lajos Ottóval, akivel pénteken a mélybe zuhant.

„Partnerem, Herczegh Péter egy korábbi jelenetben leugrik Júlia erkélyéről, ami nagyjából három méter magasan van. A nász még magasabban zajlik, nem is tudom pontosan, hány méteren lehetünk; szerencsére nem vagyok tériszonyos. Természetesen alaposan kidolgoztunk minden mozdulatot, azt is, amikor Rómeó egy kézzel tartja meg Júliát. Vigyáznunk kell magunkra, vigyáznunk kell egymásra, de Péternek megvan a sportos előélete, korábban vívott” – mesélte Júlia tavaly júliusban, az Instagramon pedig tavaly több olyan fotót is közzétett, amin a szóban forgó erkélyen látható.

balesetnemzeti
Erről az erkélyről zuhant a mélybe Júlia  (Fotó: Nemzeti Színház/Eöri-Szabó Zsolt)

Bodrogi Gyula üzent nekik

A Nemzet Színésze a Borsnak nyilatkozott arról, ha megtudja, melyik kórházban ápolják a kollégáit, első dolga lesz meglátogatni őket.

„Még nyomoznom kell, hogy melyik intézményben kezelik őket, de amint megtudom, sietek be hozzájuk. Persze azért előtte megpróbálok odatelefonálni, hogy megkérdezzem, mit vigyek, mire lenne szükségük. Szeretetből nem lesz hiány, az biztos, sem az én, sem a színház részéről. Egy emberként szurkolunk nekik. A Jóisten segítségével kérem, hogy minél hamarabb gyógyuljanak meg és térjenek vissza hozzánk a világot jelentő deszkákra. Ehhez azonban jókora szerencsére is szükségük van” – mondta a Borsnak Bodrogi.

Facebook-post

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Autósok, figyelem: átfogó ellenőrzést kezd a rendőrség

Célkeresztben a sofőrök, de aki nem él tudatmódosító szerekkel, annak nincs félnivalója. Országos akciót tart a rendőrség jövő héten...

Amerika-szakértő: Donald Trump előnye akkora, hogy vitázni sem áll le kihívóival

Az Egyesült Államok készül a következő választásokra: a republikánus oldalon utoljára vitáztak a jelöltek, Donald Trump viszont nem...

Vlagyimir Putyin szerint egész Ukrajnának nincs jövője

Ukrajna nem állít elő semmit, ezért nincs jövője, Oroszországnak pedig van - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök...

A Volán-sztrájk hétfői napja fog nagyot szólni a szakszervezet szerint

Vasárnap kezdődött a kétnapos tiltakozás. Közzétették, melyik régióban milyen arányban csatlakoztak a sztrájkhoz a dolgozók. December 10-re és 11-re...