0.5 C
Budapest
2023. december. 10. vasárnap

Tombol az Ázsia Expressz botránya: Alekosz 2015-ben elhunyt édesanyját szidták, a nevével szórakoztak – Óriási választ adott a bántásokra

Dátum:

Megosztás:

Kunovics Katinka Alekosz eszét, külsejét és tehetségét vonta kérdőre egy új interjúban, Völgyi Zsuzsi pedig a realitysztár 2015-ben elhunyt édesanyját vette a szájára még az Ázsia Expressz legelején. Alekosz most mindkettőjüknek csattanós választ adott.

Bár Alekosz már egy hete kiesett az Ázsia Expresszből, úgy tűnik, hogy a műsor még mindig róla szól. Ugyan az izomceleb ezúttal nem a képernyőn tűnt fel, de egykori versenytársa, Kunovics Katinka így is tett róla, hogy már megint felröppenjen a neve.

A Romantic énekesnője egy Story Magazinnak adott interjúban így elemezte Alekoszt:

„A szemünkben művésznőknek hívott minket, de visszahallottam a döngő lépteket. Nem érint meg különösebben. Rájöttem, hogy ő egy lufi, belül nem sok minden van. Nem okos, nem tehetséges, még csak nem is jóképű, egyetlen fegyvere a bunkósága. Ezzel próbál valahogy kitűnni a tömegből, és műsorba, címlapra kerülni. Hál’ isten, nem nekem kell őt elviselni, hanem szegény Rékának” – mondta Katinka.

A csörtében külön érdekes, hogy az előadó és útitársa, Völgyi Zsuzsi már az Ázsia Expressz legelejétől ki voltak hegyezve Alekoszra. A felek között állandó volt a feszültség, és bár tény, hogy ez a nézők számára rendkívül szórakoztató volt – hiszen maga Alekosz is belement a játékba –, akadt egy pont, ami a görög hősnél túlment a határon. Völgyi Zsuzsi ugyanis a szájára vette az édesanyját, akit 2015-ben, hosszú betegség után veszített el.

Videó

Alekosz most a közösségi oldalán válaszolt Katinkának, ám írása végén Völgyi Zsuzsit is megemlítette:

Értékek

Az előbb olvasom a bulvársajtóban, hogy Kunovics Katinka  különben ő a Romantic nevű együttes énekesnője  a következőket mondja rólam.

nem okos

nem jóképű

nem tehetséges

egyetlen fegyvere, hogy bunkó

Persze, mondhatnám, hogy engem ő most ABUZÁL testszégyenít, és hasonló, ma divatos ökörség, de nem mondom. Egy fradista nem csatázik nőkkel meg gyerekekkel. Attól, hogy ő ezt a megoldást választotta, én megmaradnék… úriembernek. Ahogyan mindig is szoktam. Ezek után is.

Szóval Katinka, szerintem te egy gyönyörű nő vagy. Mint, ahogyan minden nő gyönyörű. Ki így, ki úgy. Ki ennek, ki annak. Mellette okosnak is tartalak, mert ha nem így lenne, nem tudnád elénekelni gyönyörűségesen, hogy – hogy mondjam el, vágyom rád, szeretem a bőröd illatát…

A fegyvereidet illetően pedig, hitelesen nyilatkozni nem tudok… hiszen nem ismerem mélyrehatóan a repertoárod, de abban biztos vagyok, hogy van. Egy fegyvered, legalábbis, biztosan van. Hogy Alekoszról beszélsz. Hisz ez már elég ahhoz, hogy végre írjanak is rólad. Köszönettel:

Nagy Alekosz! – És nem Balekosz.

Ahogyan is te az adásokban gúnyolódtál.

Zsuzsi k*rvaanyázása talán már mindegy is.”

Videó

Forrás

HIRMAGAZIN ONLINE MÉDIA

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Az orális szex növelheti a szájrák esélyét (18+)

Megdöbbentő tanulmány látott napvilágot az orális szex és a rák összefüggésben. Amerikai kutatók szerint az orális szex és a rák összefüggésben...

Pankotai Lili szánalmas interjúja a köznevelésért felelős államititkárral, Maruzsa Zoltánnal – videó

Maruzsa Zoltán ellátogatott a Fiatalok és médiatudatosság konferenciára. A rendezvény után Pankotai Lili aktivista egy rögtönzött interjún kapta...

Szinte az egész országra kiadták a vészjelzést, mutatjuk, hol a legrosszabb a helyzet

Elsősorban az autóba ülőknek jelent rossz hírt a mai időjárás, de nagy valószínűséggel senki sem fog különösképpen örülni....

Szánalmasan próbálkozik Zelenszkij, Buenos Airesbe repült Orbán Viktor után

Zelenszkij ukrán elnök a nemzetközi politikában egészen ritkán látható szánalmas módon próbálkozik, hogy valahogy megpróbálja rávenni Orbán Viktor...