0.5 C
Budapest
2023. december. 10. vasárnap

Tragédia! Ez hogy történhetett? .. Halálos baleset érte az ifjú fogászt öltözködés közben a hálószobában: az ágyán törte el a gégeporcát Nikolett..

Dátum:

Megosztás:

Ilyen tragikus véletlenek is vannak! Ki hinné, hogy egyetlen pillanat alatt, öltözködés közben véget érhet egy fiatal élet?

Azt mondják, az élet a legnagyobb rendező, ám a sors néha pont azokkal bánik kegyetlen módon el, akik egyáltalán nem szolgáltak rá. A Tolna vármegyei Tengelicen élő Kiss Istvánné igazi hősként kilenc fogyatékossággal élő gyermeket vett magához, a saját, vér szerinti öt csemetéje pedig már kirepültek.

A rengeteg feléje áramló szeretet ellenére az asszony fájdalma mégis leírhatatlan: azután, hogy három évvel ezelőtt az örökbefogadott fia, a 23 esztendős, Down-szindrómás Krisztián egy orvosi hiba miatt meghalt a kórházban, tavaly a makkegészséges lánya is életét vesztette. Ráadásul egy teljesen értelmetlen, fatális balesetben.

– Öltözködés közben ráesett az ágykeretre, amitől gégeporctörést szenvedett és azonnali oxigénhiányos agyhalál következett be nála – csuklott el az asszony hangja.

(A legfrissebb hírek itt)

– Niki az egyik lábáról már lehúzta a nadrágot, a másikról pedig éppen le akarta rúgni. A fél lábán állt, miközben ki akarta kapcsolni a két kezével hátul a melltartóját. Közben elveszítette az egyensúlyát, így esett rá a franciaágy fenyőkeretére. A kezével nem tudott tompítani, a nyakát ütötte be, gégéje kitámasztás nélkül esett neki. Amikor a tűzoltók rátaláltak, a melltartóban volt hátul a két keze – mesélte szomorúan a Vasárnapi Blikknek Kiss Istvánné.

vixk9kpturbxy82zdi3ntrizjm5zjfjytg3mdqynzzlntkzzje3ngmzos5qcgeslqmacc0cr80bgpmfzqlozqge3gabotab
Kiss Istvánné el sem merte mondani beteg nevelt gyermekeinek az igazat / Fotó: Fuszek Gábor

Szabó Nikolett csupán 33 éves volt, a fiatal kora ellenére azonban rendkívül sok tapasztalatot szerzett. Egy évtizedet Németországban lakott, ahonnan nem sokkal a tragikus baleset előtt tért végleg haza. Egy ideig az édesanyjáékkal élt, aztán megtalálta álmai otthonát. Fogászként dolgozott, a beköltözése után viszont már egy hónapot sem tölthetett ott…

– A fiam 2020-ban halt meg, a halála évfordulóján a kezeim között hunyta le örökre a szemét a nagynéném, egy évre rá pedig a kislányomat veszítettem el. Próbálok minden technikát bevetni, ami segíthet, de ahányszor csak beszélek róla, elkezdek fuldoklani, mert fojtogat a bánat, még mindig itt van a torkomban minden fájdalom. A gyerekek imádták őt, még nem is mertem nekik elmondani, hogy Nikike nincs többé. Karácsonykor én küldök nekik ajándékokat a nevében…

Félrenyelt a testvére

A fogyatékkal élő Krisztián halálának ügyében nemrég tartottak tárgyalást. Az ügyészség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt emelt emelt vádat az egyik Tolna vármegyei kórház orvosával és ápolójával szemben. A vád szerint foglalkozási szabályt szegtek azzal, hogy a korelőzményi adatok ismerete és a hozzátartozók figyelmeztetése ellenére nem pépesített, hanem szilárd ételt adtak a sérült fiatalnak, amitől megfulladt.

Forrás

HIRMAGAZIN ONLINE MÉDIA

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Az orális szex növelheti a szájrák esélyét (18+)

Megdöbbentő tanulmány látott napvilágot az orális szex és a rák összefüggésben. Amerikai kutatók szerint az orális szex és a rák összefüggésben...

Pankotai Lili szánalmas interjúja a köznevelésért felelős államititkárral, Maruzsa Zoltánnal – videó

Maruzsa Zoltán ellátogatott a Fiatalok és médiatudatosság konferenciára. A rendezvény után Pankotai Lili aktivista egy rögtönzött interjún kapta...

Szinte az egész országra kiadták a vészjelzést, mutatjuk, hol a legrosszabb a helyzet

Elsősorban az autóba ülőknek jelent rossz hírt a mai időjárás, de nagy valószínűséggel senki sem fog különösképpen örülni....

Szánalmasan próbálkozik Zelenszkij, Buenos Airesbe repült Orbán Viktor után

Zelenszkij ukrán elnök a nemzetközi politikában egészen ritkán látható szánalmas módon próbálkozik, hogy valahogy megpróbálja rávenni Orbán Viktor...