18.8 C
Budapest
2023. október. 1. vasárnap

Trump felfüggesztené az Ukrajnának nyújtott támogatást

Dátum:

Megosztás:

Donald Trump volt elnök egy nemrég tett felszólalásában azt követelte, hogy a kongresszus tartsa vissza az Ukrajnának nyújtott katonai támogatást, amíg a Biden-kormányzat nem működik együtt a kongresszusi vizsgálatokat lefolytató szervekkel Biden fiának, Hunter Biden üzleti ügyleteivel kapcsolatban.

Trump szombaton a pennsylvaniai Erie-ben tartott nagygyűlésen felszólalva azt mondta, hogy addig nem szabad engedélyezni a további fegyverszállítmányokat, amíg az FBI, az igazságügyi minisztérium és az adóhivatal nem szolgáltat ki minden bizonyítékot, amellyel rendelkeznek a Biden családtagok esetleges visszaéléseiről.

Trump azzal gyakorolna nyomást a kezdeményezéséhez nem csatlakozó republikánusokra, hogy az előválasztáson általa támogatott jelölteket indítana velük szemben. Trump jelöltjei a múltban több republikánust is megbuktattak már, mivel Trump hívei rendszeresen nyomást gyakorolnak azokra a republikánus törvényhozókra, akik a volt elnök érdekei ellen mennek.

Keményen kell játszanunk. Ha nem hajlandóak erre, akkor sok jó, kemény republikánus van körülöttünk, és minden egyes alkalommal megkapják a támogatásomat. A kongresszusnak meg kellene akadályoznia megfogyatkozott fegyverkészleteink további elszállítását Ukrajnába, amíg az FBI, az igazázságügyi minisztérium és az IRS át nem ad minden bizonyítékot, amivel a Biden bűncsalád korrupt üzleti ügyleteiről rendelkeznek

– mondta Trump a gyűlésen.

Borítókép: Donald Trump korábbi amerikai elnök beszédet mond a Republikánus Párt gyűlésén az Észak-Karolina állambeli Greensboróban 2023. június 10-én. (Fotó: MTI/AP/Chuck Burton)

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Váratlan dolgot tettek az oroszok éjjel, ez az ország sodródhat bele a háborúba

Lehetséges légtérsértést észleltek a román hadsereg radarjai péntekről szombatra virradó éjszaka, amikor Oroszország újabb légitámadást intézett a román...

Kiakadtak a rajongók Beckham tettén, amikor szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert…

David Beckham ismét megosztotta a követőit legújabb videójával, amelyen szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert. Éppen Victoria Beckham párizsi...

Milliókat keres ez a gyönyörű lány azzal, hogy a kerek fenekével lufikat robbant – fotó

Egy fiatal nő nem gondolta volna, hogy az egyik rajongója fura kérdéséből üzleti vállalkozást fog indítani, azonban mégis...

Egyre durvul a migránsőrület – képek, videó

Drótvágó, létra, bot, csőre töltött éles lőfegyver... – át akarnak jönni az illegális migránsok a kerítésen - írja...