1.4 C
Budapest
2023. november. 29. szerda

Tüntetők zárták le Orbán Viktor budai otthonát: ki akarták lakoltatni a miniszterelnököt, a rendőrség lépett közbe – Fotók a helyszínről

Dátum:

Megosztás:

Szabó Bálint ma a XII. kerületben található Cinege út közeléből, Orbán Viktor budai otthona elől, jelentkezett be élő adásba, ahová tüntetést szervezett, valamint a magyar miniszterelnök kilakoltatását tervezte. 50 rendőr lepte el a területet!

Szabó Bálint politikus eredetileg demonstrációt szervezett volna október 23-án, a magyar miniszter elnök otthona elé, amely során az lett volna a céljuk, hogy – ahogy ők fogalmaztak – kilakoltassák Orbán Viktort. Szabó és szervezete meg is érkeztek reggel a helyszínre, ahonnan élő videóban közvetítették a történteket.

Azért vagyunk itt most a Cinege úton a bajtársaimmal, mert eredetileg Orbán Viktor kilakoltatása címmel tüntetést, demonstrációt szerveztünk. Az volt a feltett szándékunk, hogy a miniszterelnök háza előtt zenés ébresztővel, illetve egy szimbolikus, kordonépítéssel vagy kerítéshúzással tiltakozunk a kormány, illetve Orbán Viktor személyes politikája ellen.

 mondta Szabó Bálint a Facebookra feltöltött élő adás során, majd arról beszélt, hogy rendőrök érkeztek ki a helyszínre, akik lezárták a területet.

A rendőrség azonban ezt a demonstrációt nem engedélyezte, abban a formában tudomásul nem vette, hanem a Cinege utat hermatikusan lezárta” – részletezte Szabó, majd hozzátette, hogy már nemcsak a Orbán Viktor házát nem lehet megközelíteni, de egyre több rendőr érkezik az utcába, akik egyre nagyobb területet zárnak le. A történteket fotókkal is dokumentálták:

A politikus szerint körülbelül 50 rendőr jelenhetett meg a helyszínen.

Mivel Orbán Viktor ma nem a fővárosban, hanem Veszprémbe tart beszédet, így a történtek vélhetően nem rázták meg a miniszterelnököt, ám Szabó Bálint az élő adás során kijelentette, hogy Veszprémbe is követni fogják, amit szintén közvetíteni fognak a Facebookon.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...

Egyenlőre gyógyíthatatlan, gyulladásos betegség terjed Magyarországon, sok a beteg gyerek is

Az elmúlt húsz évben drasztikusan emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedők száma. Hazánkban mintegy 60 ezer beteget tartanak...

Életben lévő magyar túszról érkezett információ az izraeli hatóságoktól – videó

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, ami szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van...

Az Atlético Madrid, a Lazio, a Dortmund és a Barcelona is továbbjutott

A Manchester City kétgólos hátrányból fordítva biztosította csoportelsőségét, korábban továbbjutott már abból a csoportból az RB Leipzig is....