17.1 C
Budapest
2023. szeptember. 22. péntek

Újabb rendőr, aki hősiességével rendőreink, a magyar rendőrök hírnevét öregbíti! .. Gratulálunk és öszönjük! – képek, videó

Dátum:

Megosztás:

Gál Zsombor rendőr őrmester hősiessége és bátorsága megkérdőjelezhetetlen az M2-es autósztrádán történt esetben.

Az őrmester szakértelme és higgadtsága lehetővé tette, hogy megfékezze az ön- és közveszélyes ámokfutót, miközben az életével játszott.

Az eset során az őrmester nem csak saját életét tette kockára, hanem az emberek életét is prioritásként kezelte, akik az éppen üldözött autóban ültek.

4d2be098a6b142fcab88693bee67e2d8 (1)
police.hu

Az események folyamán számos veszélyes helyzetnek kellett szembenéznie, de kitartása és elszántsága lehetővé tette, hogy sikeresen megállítsa az ámokfutót, anélkül, hogy bárki megsérült volna. Az őrmester felkészültsége, összpontosítása és felelősségteljes cselekedete példaként szolgálhat mind más rendőrök, mind a társadalom számára.

d812dd6b5b7b485990af64cf80217d33
Üldözés közben szétrobbant a Mercedes bal első abroncsa (Fotó: PMRFK)

Gál Zsombor őrmester munkájával példát mutatott az igazi rendőri hivatásra, amelynek lényege a közösség védelme és az állampolgárok biztonságának biztosítása. Az efféle hősiesség és elkötelezettség kiemelkedően fontos a társadalom stabilitásához és biztonságához való hozzájárulásban.

d26eae35ffc04fc2b9724bf8f232efc1
A szolgálati autó megsínylette az üldözést, de végül sikerült megállítani az ámokfutót (Fotó: PMRFK)

Az őrmester tevékenysége méltó elismerést és elismerést érdemel mind a hatóságoktól, mind az emberektől.

Videó az ámokfutóról:

Elismerő reakciók

Gál Zsombor őrmester joggal örült a földön fekvő, hátrabilincselt kezű N. Csaba látványának. Bevallotta, jólestek kollégái, főnökei elismerő szavai, mosolyt csalt arcára, amikor „Mi van, M2-es?”, vagy éppen „Tökös intézkedés volt” felkiáltással köszöntek neki. Számára azonban fontosabb, hogy tudja, rajongásig szeretett édesanyja büszkén tekint le rá az égből. Ő már nem öntheti szavakba azt, amit édesapja fiát ölelve kimondhatott: „Büszke vagyok rád!”

BRFK Facebook-oldalán is gratuláltak Gál őrmesternek.

– Gratulálunk Gál Zsombor r. őrmesternek, akinek nem más az édesapja, mint Gál Sándor r. alezredes a BRFK Életvédelmi Osztályának vezetője, a Budapesti Zsaruk podcast műsorvezetője – írták.

Borítókép: Az ámokfutó az M2-es aszfaltján, megbilincselve (Fotó: PMRFK)

Forrás1

Forrás2

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A fájó izmokat is kezelhetjük fahéjjal, levendula-illóolajjal és kurkumával

Nincs is annál rosszabb, amikor reggel már úgy kelünk ki az ágyból, hogy fájnak az izmaink. A fájó izomzatnak...

A magyarok bő kétharmada maradni akar az Unióban és bevezetné az eurót

Ha ma lenne a népszavazás, akkor a magyarok több mint kétharmada voksolna az unióban maradás és az euro...

Leállnak a lengyel fegyverszállítások a gabonavita miatt

Varsó mindeddig Ukrajna egyik legfőbb támogatója volt, de a közelgő választás felülírja a korábbi álláspontot - írja a...

Varga, Matolcsy, Bod egy asztalnál – borul a forint, szakad az OTP

A 61. Közgazdász-vándorgyűlésen folytat kerekasztal-beszélgetést a fiskális és monetáris politika jelenlegi és múltbéli vezetése - írja a vg.hu Egy asztalhoz...