21.5 C
Budapest
2023. szeptember. 30. szombat

Üzemszünetekre figyelmeztet a NAV: a karbantartások több rendszer használatát is érintik

Dátum:

Megosztás:

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) karbantartás miatti üzemszünetekre figyelmeztet honlapján: a KAÜ (Központi Azonosítási Ügynök) oldalát érinti a karbantartás, ezért a KAÜ oldalát használó rendszerek elérésekor kapcsolódási problémák adódhatnak.

A NAV kéri, hogy elektronikus ügyintézésüket ezek figyelembevételével tervezzék!

A KAÜ (Központi Azonosítási Ügynök), valamint a hozzá tartozó honlapok és szolgáltatások 2023. szeptember 18-án 20 órától 0 óráig karbantartás miatt átmenetileg nem lesznek elérhetők.

Az Online Számla rendszerhez kapcsolódó karbantartási munkálatok miatt 2023. szeptember 18-án 20 óra és 0 óra között a KAÜ (Központi Azonosítási Ügynök) szolgáltatás karbantartása miatt a webes felületre történő belépésekor, valamint a gépi interfészen elérhető szolgáltatások használatakor előfordulhat kapcsolódási probléma.

Az eKÁER 2023. szeptember 18-án 20 óra és 0 óra között a KAÜ (Központi Azonosítási Ügynök) szolgáltatás karbantartása miatt nem lesz elérhető. A leállás alatt esedékes bejelentéseket legkésőbb a következő munkanapon kell teljesíteni (13/2020. PM rendelet 22. §).

A NAV honlapja és a felsorolt rendszerek 2023. szeptember 18-án és 19-én a következő időszakokban nem lesznek elérhetők.

  • 2023. szeptember 18-án 20 órától 24 óráig nem lesz elérhető
    az Ügyfélportál, a NAV-Mobil applikáció, az ONYA , az Online Számla rendszer, az Online Számla EDU, az eSZJA, az eKÁER, az eVÁM, az eBEV, az OSS, a MOSS, ÁKR-VKAPU, az Elektronikus Árverési Felület, valamint a KNY.
  • 2023. szeptember 19-én 14 órától 15 óráig nem lesz elérhető
    az Ügyfélportál, a NAV-Mobil applikáció, az ONYA, az Online Számla EDU, az eSZJA, az eKÁER, az eBEV, az OSS, a MOSS, ÁKR-VKAPU, az Elektronikus Árverési Felület.
  • 2023. szeptember 19-én 18 órától 19 óráig nem lesz elérhető az Online Számla rendszer.
  • 2023. szeptember 19-én 3 óra 35 perctől 9 óráig tanúsítványcsere miatt szolgáltatáskiesés várható az EFER fizetési funkciójában, amely a NAV-Mobil applikációt nem érinti.

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Váratlan dolgot tettek az oroszok éjjel, ez az ország sodródhat bele a háborúba

Lehetséges légtérsértést észleltek a román hadsereg radarjai péntekről szombatra virradó éjszaka, amikor Oroszország újabb légitámadást intézett a román...

Kiakadtak a rajongók Beckham tettén, amikor szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert…

David Beckham ismét megosztotta a követőit legújabb videójával, amelyen szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert. Éppen Victoria Beckham párizsi...

Milliókat keres ez a gyönyörű lány azzal, hogy a kerek fenekével lufikat robbant – fotó

Egy fiatal nő nem gondolta volna, hogy az egyik rajongója fura kérdéséből üzleti vállalkozást fog indítani, azonban mégis...

Egyre durvul a migránsőrület – képek, videó

Drótvágó, létra, bot, csőre töltött éles lőfegyver... – át akarnak jönni az illegális migránsok a kerítésen - írja...