-1.7 C
Budapest
2023. november. 30. csütörtök

Van egy új Nostredamus, legalábbis annak nevezik a Craig Hamilton-Parker médiumot, most azt jósolja, hogy 2024 a „tehetősök” réméve lesz!

Dátum:

Megosztás:

Craig Hamilton-Parker (született 1954. január 24-én) egy brit öntörvényű médium, akit a népszerű sajtó a „végzet prófétájaként” emleget, aki a Brexit és Donald Trump megválasztásának állítólagos előrejelzésével vált ismertté. Emellett spirituális témákban is termékeny szerző.

Nostredamus 2022-re jósolta a III. Világháborút! Hirmagazin.eu
Nostredamus 2022-re jósolta a III. Világháborút! Hirmagazin.eu

Hamilton-Parker két jelentős eseményt jósolt 2016-ban: az Egyesült Királyság kilépését az Európai Unióból, és Donald Trump megválasztását az Egyesült Államok elnökévé.

Azt is megjósolta, hogy az Egyesült Királyság Brexit utáni gazdasága „virágozni fog”, erős fonttal és gyenge euróval. Hamilton-Parker azon állítását, hogy a Brexitet és Trumpot jósolja, vitatták. A 2016-os republikánus előválasztáson eredetileg Jeb Bush győzelmét jósolta, és a brit Európai Unióból való kilépésre vonatkozó jóslatai több évvel a tervezettnél előbbre jártak.

Hamilton-Parker azt is állítja, hogy megjósolta a COVID-19 világjárványt, és 2017-ben azt állította, hogy a jövőben egy influenzajárvány söpör majd végig a világon.

2019-ben azt jósolta, hogy Theresa May március 29-én elfogadja a Brexit-megállapodást, és azonnal lemond, hogy utódja Boris Johnson legyen. A 2020-as amerikai elnökválasztás előtt azt jósolta, hogy Donald Trump egy második ciklust nyer olyan „váratlan” államokkal, mint Florida, és Joe Biden kiesik az előválasztásból.

Hamilton-Parkert megjegyezték, hogy gyakran tett sivár és disztópikus jóslatokat. A köznyelvben „új Nostradamusként” emlegették.

Hamilton-Parker is médium, valaki, aki azt állítja, hogy képes közvetíteni és kommunikálni az elhunyttal. Legnagyobb horderejű médiumi demonstrációja 2003-ban volt, amikor állítólag kapcsolatba lépett Diana hercegnő szellemével egy fizetős televíziós műsorban.

A műsort jelentős kritika érte, amiért fiai beleegyezése nélkül sugározták, és az Egyesült Királyság műsorszolgáltatási törvényei miatt csak az Egyesült Államokban sugározták. Számos képsort megszakítottak a Független Televízió Bizottság irányelveinek esetleges megsértése miatt.

Amerikában is kritizálták, és az egyik bíráló a műsort „legrosszabb kizsákmányolásnak” minősítette. A szeánszon Louise Carr-Reed, Diana hercegnő halálakor személyes asszisztense vett részt.

Hamilton-Parker feleségével, Jane-nel 2004-ben szerepelt a BBC 2 Mediums: Talking to the Dead című sorozatában.

Hamilton-Parker hidegrázós jóslatot bocsájtott előre 2024-re nézve. Youtube-csatonáján lévő Egy kávé Craig-el című sorozatának legújabb részében figyelmeztet: Amerika például hatalmas áramkimaradásokat fog tapasztalni. Ezt főleg a tehetősebb környékeken élők fogják tapasztalni egy természeti katasztrófa miatt.

médium, jóslás
Figyelmeztet a médium: 2024 nehéz év lesz Amerika számára Fotó: Pexels

Áramkimaradásokat, és teljes elsötétedést látok Amerikában, főként Kaliforniában és Texasban, ahol sok olaj található. Ezen felül észlelek valamilyen infrastrukturális kárt is, amit talán egy természeti katasztrófa, például egy hurrikán, vagy valami ahhoz hasonló okozott. Ebben ráadásul nem csak a felsővezetékek és a kábelek sérültek meg, hanem más is, amit nagyon nehéz lesz helyreállítani. 

– meséli.

Craig ezen felül kiemeli, hogy egy másfajta energiahálózat is megszűnik majd, amit egy átok, vagy valami ahhoz hasonló fog okozni. És ha ez nem lenne elég, még azt is hozzátette, hogy az Egyesült Államokat egy eddig soha nem látott, hatalmas földrengés is megrázza majd.

A nyugati vidéken látom ezt, talán szintén érinteni fogja az infrastruktúrát, mivel nagyobb lesz, mint egy szimpla rengés

– ír utolsó jóslatáról a Mirror.

Egyéb forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...

Egyenlőre gyógyíthatatlan, gyulladásos betegség terjed Magyarországon, sok a beteg gyerek is

Az elmúlt húsz évben drasztikusan emelkedett a gyulladásos bélbetegségekben (IBD) szenvedők száma. Hazánkban mintegy 60 ezer beteget tartanak...

Életben lévő magyar túszról érkezett információ az izraeli hatóságoktól – videó

A kormány értesítést kapott az izraeli hatóságoktól, ami szerint a két eltűnt magyar állampolgárból egy biztosan életben van...

Az Atlético Madrid, a Lazio, a Dortmund és a Barcelona is továbbjutott

A Manchester City kétgólos hátrányból fordítva biztosította csoportelsőségét, korábban továbbjutott már abból a csoportból az RB Leipzig is....